Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er årsaken Vibrerende i en lastebil Rear End?

Lastebiler noen ganger utvikle problemer på grunn av ulendt terreng, slik de er drevne og andre tilfeldige faktorer. Et problem som oppstår er påkjørsler vibrasjon. Denne vibrasjonen er vanligvis forårsaket av et problem med hjul eller dekk på bilen. De fleste vibrasjon problemene er enkle en billig å ta opp, men de fleste krever også hjelp fra en sertifisert mekaniker for å forebygge skader og for maksimal sikkerhet ved bruk av bilen etter justering. Balanse

En av de viktigste problemene som kan oppstå med bakenden av en lastebil er balanseproblemer. Når bilen er kjørt over ujevnt underlag eller på veier med jettegryter, er justeringen av dekkene endret. Dette kan føre til at lastebilen til å vibrere og riste i bakenden hvis lastebilens tilbake aksel er forskjøvet. Den beste måten å løse dette problemet er å ta bilen inn for omstillingen på en mekaniker butikk eller på Bilforhandleren.
Hjul

Hjulene selv kan også føre til vibrasjoner i en lastebil bakenden. Hjulene er laget med litt forskjellige former. Ikke alle hjulene er helt rund. Jo større forskjellen mellom formen på forhjulene og bakhjulene, jo flere vibrasjoner oppstår i den bakre av kjøretøyet. Den eneste måten å løse dette på er å erstatte hjulene på baksiden av lastebilen eller å bytte plassering av hjulene slik at den ujevne hjul er plassert i hele bilen.

Dekk

Ujevn dekkslitasje kan også føre til påkjørsler vibrasjoner. Over tid vil lastebilen bære dekkene annerledes. Dette skjer med alle biler. Når du roterer dekkene, et dekk som hadde på seg annerledes kan føre til bakenden av bilen til å vibrere. Dette problemet vil forsvinne av seg selv etter noen uker med kjøring og er ikke et alvorlig problem.
Aksel Bearing

En annen årsak for påkjørsler hjul vibrasjoner er aksellager svikt. De aksellagrene holde vekten av hjulet mot akselen og forhindre at de to metallene fra å berøre. Når aksellager pauser, de to metallene gnisse mot hverandre, forårsaker alvorlige vibrasjoner i at hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142919.html

Previous:
Next:

Trucks