Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Starter Relay i en 1992 Ford F-150

The 1992 Ford F-150s kom utstyrt med en forrett relé som en del av starteren krets. Starter motorer krever høy strømstyrke, 12 volt strøm til å drive. Høy strømstyrke makt krever tunge ledninger og brytere at tenningen ikke kan håndtere, så bryteren i stedet styrer starteren stafetten, som opererer med svært lav strømstyrke makt, håndtering av tunge trekningen av startmotoren. Tenningen lukker releet, sende høy strømstyrke strøm til starteren. Du trenger
Nut driver
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Finn startreleet montert høyt på passasjersiden fender inne i motorrommet . Stafetten holdes på plass av to sekskantskruer, selvgjengende skruer som er drevet inn i forborede hull i dekselet.
2

Plasser relé med monteringstappene opp og den store, bronse terminal studs ned. Installer stafetten skruer gjennom stafetten mount og inn i sine hull i fender inne i motorrommet. Stram skruene ned sikkert med en muttertrekker.
3

Skyv batteriet kabelen og forrett kabel ring terminaler på sine terminal pigger på motsatte sider av stafetten. Installer låseskiver og terminal muttere og skru dem fast med en skiftenøkkel.
4

Koble nøytral sikkerhetsbryter ledning (automatgir only). Skyv terminal boot fast på den lille tilkolbingsbolten på stafetten for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140884.html

Previous:
Next:

Trucks