Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte tre paneler i samme seng som en 73 Chevy Pickup

Med sin firkantet front end og cab linjer, var Chevy pickup av 1970-tallet et avvik fra de avrundede fendere fra 50-tallet og de mer ytre karosserivarianter av 60s. Frem til 1973 utskifting av sengen styrene i disse klassiske lastebiler var i hovedsak det samme. Fra 1973 til 1987 en komplikasjon ble tilsatt: boltene i vinkellist langs kantene av sengen ble sveiset på plass, noe som krever en viss tilpasning av platene i ettermontering bed brett. Du trenger
Bed kit
Impact pistol
Aerosol smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern mutterne fra endene av boltene på undersiden av lastebilen med en slagbormaskin. Spray aerosol smøremiddel olje på gjengene for å løsne rustne muttere. Vær spesielt forsiktig med kanten bolter i vinkelen trim.
2

skru fra hverandre innrykket sekskantbolter i de bakre hjørnene av sengen under innsatsklassene lommer for å fjerne den bakre rammen, og slipper gulvbord. Trekk platene fra sengen gjennom bakluke åpningen, tar bolten strimler med dem.
3

Bruk originale kantbordene som en mal for å markere nye hull og fødte 3/8 tommers hull i hvert avmerkede posisjonen. Monter kantbordene på plass, passer dem fra bunnen og trer mutterne på boltene i vinkelen trim.
4

Sett terskelen bak og skru den på plass. Monter de resterende seng styrene på plass som vist på tegningen som fulgte med sengen kit. La det være plass mellom styrene for metall seng strimler. Monter strips på plass med slått ned kanter i sporene langs kantene av styrene.
5

Monter en bolt gjennom hvert hull i seng strimler og til slutten av hvert bord gjennom den bakre terskel. Træ en mutter på hver bolt fra undersiden og stram mutterne med en slagbormaskin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143290.html

Previous:
Next:

Trucks