Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Monster Truck arrangementer rundt Denver

Monster lastebiler er i hovedsak store pick-up trucks med ekstremt store hjul og suspensjoner. Folk i alle aldre kommer med familie og venner til hendelser i Denver-området se disse lastebilene utføre stunts og konkurranse racing. Monster truck lagene er stadig prøver å overgå hverandre ved å bygge den største, beste og mest pålitelige lastebilen de kan designe. Outlaw Monster Truck Spectacular

monster truck selskapet setter på arrangementer og forestillinger på arenaer over hele landet, blant annet i Brighton, Colorado, på Adams County messeområde. Brighton er en by ca 24 miles nordvest for Denver og ville ta ca en halv time å komme fra sentrum av byen. Viser er vanligvis ca to timer lang og har de monstertrucker gjør triks som wheelies, donuts og hopp, samt knusing biler. En av bilene er også brukt til å gi rides til medlemmer av publikum.

Outlaw Monster Truck Spectacular At The Adams County messeområde

9755 Henderson Road

Brighton, 80601 CO

303-637-8000

adamscountyfair.com
Monster Jam

Monster Jam showet finner sted over hele landet og vises i Denver, Colorado, hvert år. Det kom til byen i februar 2010, og monstertrucker utført på Pepsi Center. De fleste av bilene på hendelsene veie ca 10.000 pounds, som inkluderer 66-tommers dekk at lastebilene hviler på. Hendelsene er vanligvis delt inn i tre deler, den første er den pit partiet. Dette involverte sjåførene fram sine monstertrucker og mingling med publikum. Folk kan ha fotografier tatt med dem, og driverne signere autografer. Den andre delen av arrangementet er monster truck racing, og den tredje delen er freestyle, når sjåføren kommer til å opptre for publikum ved å gjøre triks og stunts.

Monster Jam At The Pepsi Center

10000 Chopper Circle

Denver, 80204 Colorado

303-405-1100

pepsicenter.com

Extreme Monster Truck Nationals

Extreme Monster Truck Nationals turnerer landet, og inkluderer en stopp i Denver, der det er vert ved National Western-komplekset. Dette showet har en rekke monstertrucker som rase og utføre freestyle, blant andre arrangementer. Extreme Monster Truck Nationals har også quad løp, FMX Motor kryss hopping og et stort mekanisk drage som kan puste ild og ødelegge biler.

Extreme Monster Truck Nationals At The National Western-komplekset

4655 Humboldt Street

Denver, 80216-2818 CO

303-297-1166

nationalwestern.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141119.html

Previous:
Next:

Trucks