Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Lasteplanet utstyr Typer

Truckload bærere er flåter som hale frakt av lass, med hele lasten leveres av en avsender. Dette kan sammenlignes med mindre enn lasteplanet flåter (LTL) som hale forsendelser fra mer enn én kunde av gangen. Lasteplanet flåter tilbyr en rekke haling tjenester som krever et lignende utvalg av utstyr. Noen spesialiserer seg på én type utstyr, slik som nedkjølt transport, mens andre tilbyr et bredt spekter av utstyr og haling tjenester. Tørr Van

Den mest typiske utstyret brukes til de fleste langtransport langrenn forsendelser er den traktor-tilhenger. Den mest brukte traktor-tilhenger kombinasjonen er en vanlig drosje utstyrt med en sovende trekke en 53 fot lang, 102-tommers bred tørr van trailer. En konvensjonell traktor krefter kombinasjonen traktor og tilhenger. Det er "traktor". Konvensjonelle traktorer har motoren foran, i motsetning til cabovers der motoren er plassert under sjåførens kupé å forkorte kjøretøyets lengde. Konvensjonelle traktorer er ofte utstyrt med sovende lommer bak fører og passasjer seter, som inneholder en seng for føreren å bruke når off-plikt.
Regionale Dumpere

regionale og lokale hal, bærere og til bruker Lastebil uten førerhus traktorer. Den FØRERHUS har motoren under førerkabinen for å forkorte lengden av førerhuset. Dette er nyttig når forhandling trange bygater og andre områder der det er vanskelig å manøvrere større rigger. I en rett lastebil, er aggregatet permanent tilkoblet tilhenger eller "boksen" der frakten er inneholdt. Rette lastebiler kommer i et stort utvalg av størrelser.
Reefers

For temperaturfølsomme frakt, kan tørrlast varebil være utstyrt med kjøleanlegg (kjøleskip) festet til fronten av tilhengeren. Kjøleaggregater er også brukt på rette lastebiler brukes til å hale bedervelige frakt som kjøtt, meieriprodukter, produsere, medisin og planter. Selv følsomt elektronisk utstyr kan trenge å bli halt i et temperaturkontrollert kjøretøy.
Flatbeds

Flat blir brukt til å frakte forsendelser av store, tunge og overdimensjonerte belastninger, som stål og trelast. Den mest typiske glassplate utstyr på markedet omfatter 48 - og 53-fots flatbeds; dobler (to mindre hengere festet sammen trukket av en kraft-enhet), og slipp-dekk, dvs. at toppen av tilhengeren, som går over svingeskiven feste trailer til aggregatet, rir høyere enn "dekk" hvor frakten vil bli lastet. Dette er ofte nødvendig for tung last for å bedre fordele belastningen over akslene.
Bulktransportmodeller

For bulk lasteplanet forsendelser, er den mest typiske utstyret som brukes en traktor- tankskip kombinasjon. Tankskip er tilhengere designet for å frakte flytende forsendelser. Er andre stiler av bulk tilhengere designet for å frakte korn, grus og andre tørre, løse masser.
Fremskyndet Freight

å hale fremskyndet, tid-sensitive frakt, traktorer er ofte utstyrt med store, tilpassede sovende rom designet for å imøtekomme to sjåfører. Fremskyndet frakt nødvendiggjør bruk av to sjåfører til å frakte lasten slik at man kan kjøre mens den andre tar føderalt mandat hviletiden. Tilpassede drosjer ofte inkluderer doble køyer for søvn, arbeidsområder, kjøleskap, dusj, vask og bærbare toaletter --- mye som den typiske bobil.
Intermodal

intermodal service, lasteplanet bærere utnytte containere plukket opp på skipsfart porter og lastet opp på en trailer chassis for over-the-road haling. Containere er også brukt til å frakte gods med tog eller lekter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143316.html

Previous:
Next:

Trucks