Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik konverterer en Fifth Wheel Trailer til en svanehals

Femte-wheel trailere stikk til en stor, flat hesteskoformet plate som er festet på sengen av en pickup lastebil. Tilhengerens stikk, en samsvarende plate med en utstikkende to-tommers kingbolten, henger under den forreste del av kroppen og setene inn i hesteskoen. Svanehals tilhengere også bruke et stikk som henger fra en forhøyet hoveddel, men har en mottaker som seter mot en 2-5/16-inch slep ball som en konvensjonell støtfanger stikk. En adapter er nødvendig for å konvertere en femte hjulet trailer så det kan feste til en gooseneck utstyrt slep kjøretøy. Du trenger
Målebånd
svanehals adapter
Wrench
skrutrekker (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Bruk knekt under hjørnene på tilhengerens fremre delen til sitt nivå chassiset, og så måle avstanden mellom den svingskiver vanskelighet og bakken. Mål avstanden mellom gooseneck ballen i lastebilen sengen og bakken, og deretter kjøpe en gooseneck adapter som kan pare de to målingene. For eksempel er hvis den femte hjulet stikk er seks meter fra bakken og gooseneck ball fem meter fra bakken, skal adapteren er høydejustering søyle har en innstilling som gjør den til en meter høy.
2 < p> Følg adapter produsentens instruksjoner for å installere adapteret på femte hjulet plate og støttespiller. Fordi alle de svingbare oppstår på svanehalsen ball på bunnen av adapteren, og ikke ved kingbolten, må kortet låses på plass. Vanligvis adapteren er festet med to hestesko klemmer med integrert bolt og skive forsamlinger eller ved festeskruer. Bruk en skiftenøkkel til å stramme nøtter eller en skrutrekker til å stramme justeringsskruene.
3

Flytt slep kjøretøy under forhøyet del av den femte hjulet trailer slik at gooseneck adapter mottakeren er nettopp over gooseneck ball. Løsne kortets gooseneck coupler, senk pluggene under tilhengerens fremre delen. La mottakeren sete over ballen og fortsette å senke knekt, følg deretter adapteren produsentens instruksjoner for å sikre koblingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144190.html

Previous:
Next:

Trucks