Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Chevy Trucks på 1940

Chevrolet er en divisjon i General Motors som har en lang historie med å produsere en rekke kjøretøyer. Chevy lastebiler er noen av de mest ikoniske biler produsert av merkevaren. 1940 var en tid med innovasjon og avbrudd i lastebil produksjon. Tidlig i tiåret en ny Art Deco estetisk tok over, bare for å bli avbrutt av rasjonering i andre verdenskrig. Etter krigen en ny Advanced Design linjen ble standard. Art Deco Pickups
An Art Deco Chevy som har forfalt.

Art Deco pickup design av Chevrolet var en stor pause fra tradisjon. Art deco estetikk tiden søkt å skape bildet av robusthet og massiveness av design. Fronten av bilen inkludert store krom griller, fremtredende frontlykter og en stor, buet overflate. Akselavstanden ble satt lenger fra hverandre for å tillate mer benplass og nye puter ekstra komfort. Til tross for den massive utseende, var motoren på samme størrelse som de tidligere lastebiler, men konstruert for å gi mer kraft. Utformingen dekket light-duty, middels kraftig og tunge modeller av lastebiler. Lastebilen produksjonen ble stoppet i 1942 da rasjonering for World War II eliminert alle, men den mest avgjørende sivil produksjon. Produksjonen gjenopptatt i 1946 med tilsvarende motorer og design som før krigen kjøretøyer. Produksjonen var bare i to år før de avanserte Design lastebiler kom ut.
Verdenskrig Military Trucks
Chevy bygget mange lastebiler i World War II

verdenskrig resulterte i militarisering av produksjon og Chevy design og plantene ble slått til militære kjøretøy. Den viktigste Chevy lastebil satt ut under krigen var G506, oppkalt etter den militære kode for kjøretøyet. Den G506 var en en-og-en-halv tonns lastebil som var designet for å brukes til flere funksjoner. Andre varianter var G7106, som var en last og dumper, den G7133 brannbil, samt diverse andre tjenester lastebiler. Bilene fraktet artilleri, og brakt forsyninger og personell til feltet. Over 160 000 ble produsert, og ble brukt av den amerikanske hæren, Army Air Corps og sendt til allierte nasjoner.
Advanced Design Pickups
En gammel Adavnaced Design chevy pickup.

Etter andre verdenskrig en ny design for lastebiler ble etablert for å møte den nye funnet etterspørselen av etterkrigstidens boom. Intervjuer med virksomheten lastebil eiere fant at større drosjer, mer komfortable seter og bedre synlighet var nødvendig. Modellene var 3104 halvt tonn, den 3604 trekvart tonn og 3804 ett-tonns pickups. Den 3104 og 3604 hadde tre-trinns girkasser med en valgfri firetrinns, mens fire-trinns kom standard på 3804 modellen. Disse pick ups ville være Chevy standard fram til midten av 1950-tallet uten stor teknisk overhaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143373.html

Previous:
Next:

Trucks