Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva Omfatter en Tow Package?

Det er fristende å avskrive et slep pakke som en overpriset forhandler installert trekkrok, men det er mye mer til et slep pakke enn bare et stikk. En slep pakke oppgraderinger mange av bilens systemer, inkludert girkasse, elektrisk system, suspensjon og noen ganger bremsesystemet. En nøyaktig bilde av tauing behov er viktig når de vurderer et slep pakke, som noen ganger er det forskjellige tauing pakker tilgjengelig for samme kjøretøy. Overføring Oppgraderinger

Kjøring med tilhenger setter press på bilens girkasse. Bilberging pakker alltid inkludere en ekstra overføring kjøligere. En overføring kjøler omfatter en varmeveksler nærmest radiatoren og varme til å koble overføring til varmeveksleren, samt ytterligere overføring væske slik at rørene og varmeveksleren. Varmeveksleren holder overføring væske fra overoppheting og bryte ned. Noen tauing pakkene inkluderer en annen overføring program som vil endre tidspunktet for girskift for å gjøre kjøring med tilhenger enklere. En dashbordmontert bryter tilgang til tauing program, eller det kan komme på automatisk når bilen registrerer en trailer.
Elektriske Oppgraderinger

trekkbilen styrer lysene på tilhengeren. Markeringslys, bremselys, blinklys og lisens plate lys for tilhengere blir pålagt å arbeide, akkurat som de er for trekkvognen. En fire-pinners ledningsnettet - som er nok for en lett trailer - er tilstrekkelig til å kontrollere lysene på en trailer. Tyngre tilhengere også ha bremser kontrollert av trekkvognen. En sju-pin ledningsnettet er inkludert i en heavy-duty tauing pakken for å aktivere trekkvognen å kontrollere tilhengerens bremser.

Suspension Oppgraderinger

Hitching en trailer til et kjøretøy skifter trekkvognen tyngdepunkt mot baksiden, noe som kan føre til håndtering problemer for sjåføren. En heavy-duty tauing pakken inkluderer en trykkfordelende stikk, som bærer noen av de tunge vekten av tilhengeren til forsiden suspensjon av trekkvognen. En heavy-duty suspensjon vil være stiv når du kjører bil uten tilhenger.
Hva er inkludert?

En godt informert kjøperen vil bekrefte med forhandleren nøyaktig hva som inngår i en hvilken som helst pakke tauing og hvordan den vil påvirke kjøretøyets slepekraft. Et kjøretøy som sleper en liten campingvogn har ikke samme behov som et kjøretøy som sleper en stor båt. Det er også viktig å være klar over at noen oppgraderinger for sleping vil negativt påvirke kjøring når bilen er ikke slepe noe. For eksempel vil en tyngre suspensjon gjøre turen tøffe når bilen er uten tilhenger, og en høyere differensial ratio øker maksimal nyttelast men det kan redusere drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144575.html

Previous:
Next:

Trucks