Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik gjenoppretter en gammel GMC Truck

GMC begynte å lage biler i 1908. Den Grabowsky Rapid Motor Vehicle Selskapet sluttet seg til dem i 1909 til å bli GMC. I dag GMC står for General Motors Company. De første lastebilene utstilt under GMC Truck handelsnavn dukket opp i 1912 på New York Auto Show. Restaurering av GMC lastebiler vil kreve finne deler til den spesifikke modellen og året i tillegg til noen karosseri som er nødvendig. Du trenger:
Vehicle Identification Number
Kroppsdeler
Motor deler
Interiør deler
Vis flere instruksjoner
Identifisere Vehicle
1

Finn Vehicle Identification Number på lastebilen. Alle biler produsert etter 1981 vil ha en standardisert 17-sifret streng av tall og bokstaver på førersiden av dashbordet. VIN kan også bli funnet på sjåføren side dør eller på registrering.
2

Bestem lengden på VIN. Hvis det er 17 tegn bruker en av de mange online dekodere for å få spesifikk informasjon om kjøretøyet.
3

Kontakt en lokal forhandler for å dekode alle VIN er kortere enn 17 tall og bokstaver for å fastslå modell og produksjonsår.
Gjenopprette Body
4

Bestem hvilke kroppsdeler som er nødvendig for å fullføre lastebil. Finn nødvendige kroppsdeler på berging meter, på Internett eller gjennom spesialiserte distributører. Besøk bilen viser å finne andre GMC lastebil entusiaster som kan ha tilgang til flere deler og informasjon.
5

Finn et arbeidsområde stor nok til å sette sammen alle delene. En to-bil garasjen er omtrent riktig størrelse. Fjern rust og reparere eventuelle bulker eller riper i de kroppsdeler før du begynner monteringen. Montere noen elektriske eller andre interne systemer på kabinettet før du legger de eksterne karosserideler.
6

Begynn monteringen med chassis og jobbe opp og ut med kroppen ramme, sidepaneler, dører, etc. Bruk en profesjonell som trengs for å fullføre kroppen forsamlingen.
Gjenopprette Motor og Interiør
7

Bestem hvilke deler som trengs, inkludert flere deler som eksosrør, speil eller grill . Kontakt en distributør som spesialiserer seg på GMC lastebiler for å kunne bestille de riktige delene som er spesifikke for at GMC lastebil. Se etter deler i restverdi verft som et alternativ.
8

Monter motoren utenfor kroppen av lastebilen. Be om hjelp fra en profesjonell mekaniker når det trengs. Utnytte originale deler når det er tilgjengelig, men bruker ombygd eller replica deler når det er nødvendig. Sett motoren i kroppen når du er ferdig.
9

Bestem hvilke elementer som trengs for interiøret i bilen. Disse delene kan omfatte dashbord komponenter, pedaler eller seter. Kontakt en forhandler for å kjøpe deler som er riktig farge og stil for innsiden av lastebilen. Originale deler er kanskje ikke tilgjengelig for eldre biler, men vil øke verdien av lastebilen når den brukes. Fullføre interiøret i bilen.
10

Paint utsiden av lastebilen i en farge som er spesifikk for produksjon år og modell for ekstra autentisitet. Rens det indre av kjøretøyet, inkludert motor-området. Legg dekk og eventuelle spesielle tillegg som en seng liner eller verktøykasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141483.html

Previous:
Next:

Trucks