Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Kommersielle dekkslitasje Problemer

Kommersiell dekk er brukt på tusenvis av tunge lastebiler som reiser landets motorveier. Dekkslitasje er påvirket av faktorer som dekktrykk, varme, mekaniske problemer og veiforhold. Feil dekkslitasje fører til problemer som kan påvirke sikkerheten og drivstoff kjørelengde. Tire Pressure

Over-oppblåst dekk mister sin elastisitet og er utsatt for rifter, pauser og punkteringer. Under-inflasjon skader sidevegger, og genererer varme fra veien friksjon som kan føre til at slitebanen å skille fra dekket.
Load Distribution
p Med unntak av traktorens forsiden styrehjulene er alle dekkene på et semitrailer montert i par. Når lufttrykket i ett dekk i et par er høyere enn den andre, er vektfordelingen mellom de to ubalansert, noe som resulterer i uregelmessig slitasje på begge dekkene.
Bilder mekaniske problemer

Feiljustert aksler eller styrekomponentene føre dekk for å spore feil, noe som resulterer i uregelmessig slitasje mønstre. Bremser som fryses eller har behov for justeringer forårsake flate flekker på overflaten av slitebanen. Uvanlig slitebanen slitasje er også forårsaket av suspensjon problemer, løse eller slitte hjullager eller andre mekaniske problemer.
Veiforhold

Rough, Grusveier fremme uregelmessig eller overdreven dekkslitasje på selv de mest perfekt vedlikeholdte dekk. Rusk og små steiner kan forårsake punkteringer eller rifter som skaper lekkasjer og påvirke dekktrykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143630.html

Previous:
Next:

Trucks