Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge ved en Camper Shell

Installere en campingvogn shell på baksiden av pickup lastebil gir deg et tørt sted å lagre utstyr eller konverterer den til en enkel ly for deg å sove i når du går camping. Installere en campingvogn shell er en oppgave du kan fullføre på en ettermiddag, men størrelsen av campingvogn shell kan gjøre håndtering av det litt tungvint. Vekten av campingvogn shell kan også føre til skader hvis du ikke håndterer det med omhu. Du trenger
lastebiler Til salgs 3 ​​assistenter
Camper shell
C-klemmer
Tenger (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Senk bakluken av pickup lastebil. Du trenger ekstra plass til å passe bobilen skallet på plass.
2

Sett camper skallet på langs på baksiden av lastebilen sengen. Plasser deg selv og tre venner i hvert hjørne av campingvogn shell. Løft slutten av campingvogn dekselet på baksiden av lastebilen sengen.
3

Skyv campingvogn dekselet på lastebil seng fra bakover til den dekker hele lasteplanet. Ikke holde fingrene under campingvogn shell. Bare holde hendene på siden av bobilen shell og veilede det på plass over lasteplanet.
4

Klem sidene av campingvogn shell til sidene av lastebilen sengen med C-klemmer på det indre av lasteplanet. C-klemmer er klemmer med en C-form som du kan stramme og bruke til å binde to elementer sammen. Bruk minst tre C-klemmer på hver side av campingvogn shell for å holde den på plass.
5

Trekk til C-klemmer så mye som mulig. Du kan trenge en tang.
6

Løft bakluken på lastebilen. Hvis bakluken vil ikke lukke hele veien, er din shell for stor og du trenger for å få riktig størrelse.
7

Rist campingvogn shell for å sikre at det er trygt. Hvis camper skallet bergarter i det hele tatt, må du stramme C-klemmer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141173.html

Previous:
Next:

Trucks