Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

16 Bergingsbil lufttrykk Krav

Som med all on-road kjøretøyer, dekktrykk på tilhenger og tunge lastebiler er viktig for sikker drift og kjørekomfort. Mange bil dumpere komme som en 16-fots trailer med en tunge mount for lastebiler og SUVer. Anbefalt dekktrykk skal velges ut fra spesifikasjoner fra trailer produsenter og de installerte dekk, men grunnleggende retningslinjer oppgir at trailer dekk kjøres med et høyere trykk enn bilene som de er tilknyttet. Produsent Anbefalinger

Tilhengere burde ha anbefalt dekktrykk trykt både i eiernes manualer og et sted på en informasjons plakat, vanligvis på rammen av tungen.
Sidevegger av Dekk

Alle dekk som selges i USA er pålagt å ha fabrikk-anbefalte dekktrykk er angitt på siden. De fleste dekk indisert for lastebil og trailer bruk har en anbefaling for både lastet og losset applikasjoner. Hvis indisert, bør det anbefalte trykket for en ladd trailer følges.
Justere dekktrykket

Kontroller lufttrykket når bilen har blitt stoppet lenge nok til å tillate dekk avkjøles til den omkringliggende luften temperaturen. Dette er et spørsmål om sikkerhet og bør enset fullt: Ethvert forsøk på å blåse til anbefalte presset etter bare et par miles av kjøring vil føre til operatører utilstrekkelig fylle dekkene og kan resultere i dekk feil - spesielt med landeveiskjøring
.
Generell Anbefalinger

Generelt 16-fots bil dumpere har 14-tommer til 16-tommers dekk, standard dimensjoner for trailere som størrelse. Inflasjonspress for disse dekkene varierer fra 35 pounds per kvadrattomme til 75 pounds per kvadrattomme, avhengig av dekkets lasteevne og produksjon spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143939.html

Previous:
Next:

Trucks