Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner skivebremser foran Fra en 1995 ett tonn Chevy Truck

Installere front platen bremseklosser på ett tonn Chevrolet lastebil er ikke så vanskelig. Den ett tonn Chevy lastebil har to typer skivebremser systemer. En for de to wd enkle bakhjul og en for de doble bakhjul. Bytte bremseklosser på begge system er det samme. Den enkelt bakhjul er designet for generell bruk. Den doble hjul lastebil er designet for flåten bruk og brukes for lengre perioder av gangen hver dag. Du trenger
Suge ball
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
lirke bar
1/2 tommers socket satt
1/2 Ratchet
Wrench sett
Pads
Brake lub
bremsevæske
Rags
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og sjekke master sylinder. Ta av hetten og fjerne halvparten av fluidet med en inntaks-ball. Plasser væske i en plastflaske og lagre. Løsne mutrene på begge forhjulene med en tung fireveis hjulmutternøkkel. Jack lastebilen opp med en 1 1/2 tonn jack og sted på bukker under rammen. La bilen ned på bukker og la jack i stedet for sikkerhet.
2

Fjern lug nuts på begge forhjulene og ta av begge hjulene. Dette vil avdekke skivebremser foran, kalipere, pads, og rotorer. Ta oppmerksom på hvordan de er satt sammen.
3

Lirk bøylen stempelet tilbake ved å plassere en lirke bar mellom baksiden av rotoren og bremsekloss, og trekke tilbake mot deg. Dette vil tvinge stempelet tilbake i bøylen å frigjøre rotoren slik at du kan fjerne bøylen og pads.
4

Fjern festeboltene fra bøylen og fjerne det. Ta ut bremseklossene fra montering brems. Ta bremseklossene ut av bøylen og legg til side.
5

Rengjør kalipperens lysbilder og bolter. Putene er utstyrt med anti-skrangle shims. Plasser elektrodene i festebraketten. Ta en c-klemme og presse bøylen stempelet resten av veien tilbake i bøylen. Sett på bøylen på festebraketten og installere begge festeboltene og stram. Bruk samme prosedyre, trinn 1-5 på den andre siden.
6

Bytt begge forhjulene og slepe nøtter og deretter tettsittende slepe nøtter. Jack lastebilen opp, fjerne bukker og lavere lastebil. Stram hjulmutrene på begge hjulene.
7

Refill master sylinder med ny bremsevæske og sett på lokket. Start lastebilen, men ikke la den i gear. Pump bremsepedalen før du har full pedal. Dette fullfører fjerne dine foran bremseklosser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141710.html

Previous:
Next:

Trucks