Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Fuel Trailer Krav

Fuel tilhengere er konstruert for å fylle bensin andre drivstoff kjøretøy og utstyr på drift nettsteder. De kommer i et bredt spekter av spesifikasjoner , men alle drivstoff tilhengere må oppfylle visse krav . Føderale lover at drivstoff tankskip transport drivstoff fra ett sted til et annet uten fare for livene til mennesker og risikere miljøforurensning . Plakater

Alle drivstoff tilhengere er pålagt å vise en plakat som tydelig angir de bærer drivstoff. Dette er ment å sikre at andre bilister og on-site personell er klar over risikoen for å bli for nær trailer i tilfelle av drivstoff eksplosjon .
Safety Vent
< p > en drivstoff tilhengerens drivstofftanken må ha en sikkerhet vent med en sikkerhetsmekanisme . I tilfelle en brann bryter ut , vil sikkerheten vent og mekanismen hindre trykket inne i bensintanken fra sprekker tanken kropp eller ledd .

Skjøter

En drivstoff tilhengerens drivstofftanken må ha ledd som er stengt etter arc , spot lodding , sølv lodding eller andre metoder som sikrer en felles motstand mot varme. Dette kravet hindrer også en felles sprekker som følge av drivstoff trykket i tank , noe som ville skape muligheten for søl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143795.html

Previous:
Next:

Trucks