Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1996 Ford F150 Problemer

Født i 1863, gikk Henry Ford om å bli grunnleggeren av Ford Motor Company. I dag har selskapet produsert millioner av biler og fortsetter å være en av de mest anerkjente bilmerker i verden. Fords F-serie lastebiler er den mest populære selger bilmodell gjennom tidene. Selv om lastebiler er produsert på en masse skala, er det fortsatt rom for feil som teknologiske endringer kontinuerlig implementert i kjøretøyer. Tilbakekalling relatert til problemer med F-serie lastebiler --- slik som de i 1996 F-150 --- er vanlige hendelser, men bør tas på alvor. Seter

nedfellbare seter har lenge blitt en luksus for moderne biler. Tilbakekalt mars 1996, hadde noen av Ford F-150 seter et potensielt problem knyttet til boltene. På noen modeller produsert, var boltene mer tilbøyelige til å løsne, oppsprekking og tretthet. Eventuelle forekomster kan resultere i setet tilbakelent tilbake plutselig. Trusselen om dette potensielle problemet er stor som førersetet kan potensielt lene bakover mens du kjører. Anslagsvis 2400 enheter ble berørt.
Utvendig belysning

Anslagsvis 61 944 F-150s ble tilbakekalt på grunn av potensielle problemer i hjørne lamper, frontlykter og blinklys. Disse enhetene ikke klarte å overholde Federal Motor Vehicle Safety Standard 108 No, som krever at Amber sidereflektorer være til stede. Tilbakekallingen uttalt at biler mangler de sidereflektorer var dårlig opplyst og hadde en større risiko for å krasje.
Labels

Selv om de fleste problemer med kjøretøy fokus på teknisk funksjonsfeil, noen er rett og slett slurvefeil. Over 134.000 1996 F-150s ble tilbakekalt i august 1996 på grunn av en feil etikett. Hver bil leveres med spesifikke guider og etiketter som dikterer til eiere riktig tilstand at kjøretøyet skal være i. Problemet biler var problemer med feil bakdekket lufttrykk betegnelse. Betegnelsen ikke i samsvar med Federal Motor Vehicle Safety Standard nr. 120. Den potensielle faren kan føre til for tidlig slitasje av bakhjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141316.html

Previous:
Next:

Trucks