Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2002 F-250 V10 Spesifikasjoner

Ford lastebiler ble først produsert i 1948. 2002 F-250 kommer i en av tre trimlines: XL, XLT og Lariat. Alle tre trims tilbyr en standard 5,4-liter, åtte-sylindret motor som kan oppgraderes til en valgfri 10-sylinder blokk i stedet. Innenfor disse tre trims er det også ulike alternativer som kan endre størrelse og funksjoner av hver lastebil. Motor og girkasse

2002 F-250 XL, XLT og Lariat trimmer alle kommer med en standard åtte-sylindret, 260 hestekrefter 5,4-liters motor. Disse tre trimlines tilbyr også en standard sekstrinns manuell girkasse med overdrive eller en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. XL, XLT og Lariat har en 3.73, 4.10 og 4.10 aksel ratio, henholdsvis. Alle trimlines tilbudet deltid, firehjulstrekk overføring.
Styring, fjæring og bremser

XL, XLT og Lariat trimmer tilby et blad fjæring med heavy- duty foran og bak sjokk og re-sirkulerende ball styring. F-250 har foran og bak ventilerte skivebremser. De XL ritt på 16,0-tommers argent stål, kjører XLT på 16-tommers krom og Lariat kjører på 16-tommers sølv lettmetallfelger.
Interiør Safety Features

XL, XLT og Lariat alle har ABS-bremser, enten for bakhjulene, på to-wheel drive trimmer, eller alle fire hjul, på firehjulstrekk trimmer. Alle trimmer også tilby en driver-side airbag og en passasjer airbag.
Interiør Sitteplasser og Eksteriør

XL og Lariat kan alle ta opp til seks passasjerer. Både to-hjulstrekk og firehjulstrekk XLT Shortbed trimline har tre passasjerer, mens alle andre XLT trimlines kan romme opptil seks personer. Baksetene på alle tre trimlines er sittebenker. De F-250 har en bakre steg støtfanger, en trailer sele og en tilgjengelig trekkrok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143220.html

Previous:
Next:

Trucks