Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hydraulisk Montering Repair

Begrepet hydrauliske montering er ganske bred, slik det brukes for å referere til bremseslanger, sjokk beslag og hydraulisk jekk beslag. En hydraulisk fitting er en krympet montering på enden av en hydraulisk slange. Noen ganger er disse slangene sprekke på en slitt flekk eller monteringsanvisningen pauser. Den hydrauliske montering må være krympet eller broached til slangen ved hjelp av spesialverktøy. Hydraulikkslange er svært dyrt, så når en linje er skadet det er kostnadseffektivt å kutte den dårlige delen ut og krymp nye endene på den. Du trenger
Vernebriller
Wrench satt
baufil
Hydraulisk pressing trykk
Hydrauliske koblinger
Shop våtservietter
Vis flere instruksjoner
1

Bruk en sag til å skjære ut den skadede delen av en hydraulikkslange. Hvis du kutter ut en dårlig delen i midten av en slange vil du ende opp med to slanger, noe som vil kreve at du installerer en ny hydraulisk passende å feste de bisected linjer. For å gjøre dette, skyver en ny hydraulisk montering på kuttet endene av slangen. Sett slangen inn i pressing trykk og pumpe pressen jack. Pressen klemmer hydraulisk utrustning til slangen.
2

Skjær en skadet hydraulisk montering av enden av en hydraulikkslange. Igjen bruke en baufil og kutte den hydrauliske montering av linjen. Plasser en ny hydraulisk montering på slangen. Plasser slangen og passer inn i pressing trykk og pumpe pressen kontakten til beslaget er presset til slangen i pressen.
3

Braze en skadet hydraulisk utrustning som har blitt ødelagt på svivel eller hettemutteren. Rengjør olje fra montering, plasser montering bitene sammen som en enhet og lodde beslag sammen igjen.
4

Braze en stål slange tilbake sammen med en lodding lommelykt og bruke lodding stang eller sølv loddetinn som filler stang. Rengjør olje fra stål montering eller slangen, varme det skadede området med en lommelykt, deretter på lodding stang eller sølv loddetinn stang til det skadede området og belegge området med filler stang.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144171.html

Previous:
Next:

Trucks