Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Informasjon om å få en CDL i Alabama

Alabama, sammen med den føderale regjeringen, krever drivere for å oppfylle minstestandarder for å få en kommersiell førerkort (CDL). En søker skal ha kunnskap om de krav, som for eksempel den skriftlige prøven og førerprøve, samt diskvalifikasjoner og formålet med en CDL. Formål

Et individ er pålagt å ha en kommersiell førerkort når du fører et kjøretøy med en totalvekt (GVWR) større enn 26,001 pounds eller når du trekker en tilhenger tyngre enn 10.000 pounds med en kombinert GCWR av 26,001 pounds. Kjøring med mer enn 16 passasjerer, inkludert sjåføren, krever en kommersiell førerkort. Også når transport av farlige materialer, er en CDL nødvendig, slik det kreves i Department of Homeland Security.
Krav

å få en CDL en sjåfør må ha gyldig førerkort, et Social Security-kortet, og hvis du overfører fra en annen stat, en annen form for primær identifikasjon. En søker må fremlegge bevis for forsikring, bestått på den aktuelle ferdighetstest og betaling. En lisens varierer i pris fra $ 23,50 for en skolebuss lisens opp til $ 53,50 for en klasse A lisens som i 2010.
Skriftlig Test

Søke CDL krever en operatør å ta en kunnskapstest og en ferdighetstest. Hvilken skriftlig test er nødvendig avhenger av type klasse lisens og påtegninger føreren ønsker å ha. En generell kunnskap test må tas av hver enkelt søker. Andre typer tester er skolebussen kjører, bruker luftbremser, kombinasjon kjøretøy, transport av farlige materialer og et tankskip test. Den ferdighetstest dekker elementer vedrørende en pre-trip inspeksjon, grunnleggende kjøretøy kontroll og en vei test.
Driving Test

kjøre en test rute med en sensor er nødvendig for å motta en lisens. Scoring er gjort av en sensor og er basert på en førerens evne til å manøvrere ulike kjøresituasjoner. Sensor kan også stille spørsmål for å teste en førerens kunnskap om spesifikke kjøresituasjoner. Testet manøvrer inkluderer svinger, kjører gjennom veikryss, stopp og start, filskifte og kjøring i kurver. Bestått testen krever en driver for å bruke bilbelte, adlyde lover og trafikkskilt, og fullføre testen uten en ulykke eller flytting brudd.
Diskvalifiseringer

Fungerer en kommersielle kjøretøy er ikke tillatt når en sjåfør er inhabil. Kjøring med en promille høyere enn 0,04 prosent straffes med tap av lisens for ett år opp til en levetid suspensjon. Alvorlige trafikk brudd, jernbane-krysset brudd og trafikk brudd når du kjører en personlig kjøretøy kan føre til en CDL blir opphevet. Videre kan sjåførene ikke følger føderale og statlige lover ved transport av farlige materialer, sammen med ikke sender til en bakgrunn sjekk og fingeravtrykk, føre til diskvalifikasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140976.html

Previous:
Next:

Trucks