Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få mer hestekrefter From My Ford F-150 5,0 Liter

The drivstoff-injisert 5,0-liter 302 var base V8-motoren i 1987 gjennom 1996 Ford F-150. Den 5.0 i denne søknaden er ikke et høytytende motoren, men dette betyr ikke at de som ønsker mer ytelse må bytte opp til en 5,8-liter. Fordi 302 har eksistert i flere former siden 1968, er det en stor ettermarkedet for det formål å forbedre ytelsen. Du trenger
Ignition cap og rotor
tennplugger
Plugg ledninger
Høy-flow luftfilter
Compression måle
O2 sensor
service manual Fondsavkastning chip
Cat-back eksosanlegg Fondsavkastning katalysator
Vis flere instruksjoner
en

tune opp motoren i henhold til service manual. Installer en high-flow ettermarkedet luftfilter. Sett på O2 sensor, hvis du ikke har gjort det de siste 75 000 miles. Motoren kontroll Datamaskinen kan ikke angi riktig luft-til-drivstoff blanding med mindre den mottar et godt signal fra O2 sensor, og en riktig blanding er avgjørende for ytelsen.
2

Sjekk kompresjon av alle åtte sylindere, ved hjelp av komprimering måleren. Dette gir et bilde av den samlede motor helse. En slitt motoren er ikke i stand til å levere topp ytelse.
3

Bytt fabrikken motorstyring chip med en ettermarkedet ytelse chip, etter instruksene som følger med chip. Dette omprogrammerer drivstoff og tenning kurver for en mer resultatorientert program.
4

Fjern fabrikken eksosanlegg fra katalysatoren tilbake og erstatte med en forestilling eksos-systemet, følge instruksjonene som følger med den nye system.
5

Erstatt originalen katalysator med en high-flow ettermarkedet converter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141563.html

Previous:
Next:

Trucks