Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dodge RAM V10 Specs

The Dodge V10 -motoren er tilgjengelig på Dodge Ram 2500 og 3500 . Det er en 8,0 - liter , single cam , toppventilmotor som kjører på blyfri bensin . Det er kompresjonsforhold er 8.4:1 . Andre spesifikasjoner inkluderer strøm , motorens kjølesystem og sammensetning materialer. Makt

Dodge V10 motoren er i stand til å produsere 310 hestekrefter ved 4100 rpm . Motoren kan produsere dreiemoment på 450 ft- lb ved 2400 rpm .
Engine Cooling og smøring

En tvungen sirkulasjon , væskekjølt holder motoren mot overoppheting. Kjølevæsken kapasitet er 21,75 liter . Smøresystemet er et trykk matet , full flyt filtreringssystem med en kapasitet på sju liter .
Materials

Noen av de delene av Dodge V10 -motor er laget av støpejern eller nodulær støpejern. Andre er laget av legert aluminium eller stål . Jerntypen er sterkere enn tradisjonelle støpejern fordi grafitten er i nodulene og ikke i flak når det tilsettes til metallet . Er i motorblokken og topplokket støpejern , veivakselen og kamakselen er nodulær støpejern , er stemplene støpt aluminium legering og kobler stenger er smidd stål.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141717.html

Previous:
Next:

Trucks