Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Snøploger som passer på Ford Ranger Pickups

Vintersesongen kan være brutal i områder som får store mengder snøfall, og dessverre kan by og stat snøploger ikke være grunnlag for å tømme distriktene gater og innkjørsler. Legge til en snøplog vedlegg til Ford Ranger pickup er en fin måte å sikre at du vil kunne få der du må gå, uansett tilstanden. Meyer EZ-Mount Express

Meyer EZ-Mount Express er designet for å være enkel å sette opp og lett å fjerne. Plogen leveres i flere størrelser for å passe til en rekke forskjellige pickups (inkludert vade). EZ-Mount ekspresspakken inkluderer Xpress mount, en hydraulisk lift system, en snøplog, og et kontrollsystem. Enheten bruker låsing armer som klemme på heisen rammen, slik at moldboard er riktig sentrert.
Snowbear BB 200

Snowbear BB 200 har en pulverlakkert blad støttet av en stålramme. Et kablet fjernkontrollen gir deg kontroll over høyden på plogen fra førerhuset av Ranger ditt, og plogen er enkel å sette opp med bolt-on festebraketter. Plogen Settet inneholder en skrape blad, snø avviseren, og bladet markører. Plogen bladet er laget av galvanisert, rust-motstandsdyktig stål.
Skisokker HD Utility Plow

Skisokker HD Utility Plow kroker til Ranger din via den medfølgende Frontkobling, på samme måte som du kobler en trailer til den bakre mottak stikk for tauing. Bladet kan justeres manuelt, men ikke skryte av de Hydraulikken på Meyer eller Snowbear. Når plogen rammen er installert, kobler bladet gjort ved å slippe hver side på plass og låse en sikkerhet pin. Den bruker en aluminium eloksert blad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141718.html

Previous:
Next:

Trucks