Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Flatbed Truck Safety Training

Selv flatbed vogner kommer i en rekke størrelser, de alle krever en viss ferdighet nivå på kjøringen til riktig betjene dem. Dette kan oppnås med praksis og ved å fullføre et kurs. Dette kan gjøres på din arbeidsplass eller på din egen, avhengig av type kurs du velger. On-the-job training

Noen bedrifter foretrekker å trene sine egne ansatte på informasjon om flatbed lastebil. De lærer sine ansatte om forskjellen mellom å kjøre en flatbed lastebil og en vanlig lastebil, samt lover og regler de trenger å vite. Disse lovene gjelder for det spesifikke området der de forventes å kjøre bil og kan omfatte flere staters lover.
Video Training

Snarere enn å ha noen gjennomføre en klasse for dine ansatte, kan du kjøpe eller leie en trening video som dekker det grunnleggende om flatbed lastebil. I tillegg til generelle trafikkreglene, kan det også diskutere hvordan du skal tarp og dekke laster, hvordan å være forberedt på ulike størrelse laster og den riktige måten å håndtere ulike materialer som kan fraktes på lastebil.
< dekke br> med flere emner

Ulike opplæringsprogrammer en rekke emner, men det er flere temaer som bør diskuteres. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, riktig log dokumentasjon, fysiske undersøkelser, vedlikehold, i samsvar med regelverket driftstimer og være klar over fartsgrenser på veien.
Løpende opplæring

Selv etter en sjåfør har fått sin første trening, er det ofte nødvendig å delta pågående treninger gjennom hele karrieren. Som lover og regler kan endres over tid, samt teknologi knyttet til lastebiltransport, kan det bli nødvendig å delta i ytterligere opplæring over tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143811.html

Previous:
Next:

Trucks