Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1999 Chevy S-10 tips

Chevrolet produserte S-10 kompakte pickup lastebil 1982-2004. 1999 S-10 er en av de andre generasjon 1994-2004 modeller som kjennetegnet flere personbiler kvaliteter enn forrige S-10s. 1999 S-10 fikk en betydelig tilhengerskare blant ungdom markedet for sin relativt enkelt å tilpasse og tilbehør til lave kostnader. Det var utstyrt med en økonomisk firesylindret motor eller kraftigere V6. Fire Versus Seks

grunnleggende hensyn ved å eie en 1999 Chevy S-10 er kraften under panseret. S-10 faller inn i to kategorier: en økonomisk, men lavspent in-line firesylindret matchet med en manuell girkasse eller den kraftige V6 kombinert med automatgir for kjøring lette og get-up-and-go. Den 2,2-liters fire oppnådde 20 mpg i urbane områder og 26 mpg på motorveien. Dette gjorde S-10 en perfekt pendler bil. Den 180 hestekrefter 4,3-liters V6 var nesten en annen lastebil. I motsetning til den in-line fire, den bare fikk 17 mpg i byen og 24 på den åpne veien, men det var bedre på pasninger og haling varer i lasten boksen. Det var også et bedre valg for tilpassede sport versjoner.
Tilpasse

Kanskje ingen andre kompakte pickup er en bedre kandidat for low-rider tilpasning enn 1999 Chevrolet S- 10. På grunn av lastebilens slank og nesten tidløs styling som gjenstår moderne selv etter mer enn et tiår på veien, customizers fortsatt oppsøke eldre S-10s. S-10 kan ha sin tradisjonelle bakhjulsoppheng oppsett endret til en tilpasset to-link cantilever system med hydraulisk fjæring med Pro-Hopper åtte tommers sylindere i front og 10-tommers Pro Hoppers i baksetet. Aksjen bak fjærer kan kuttes for å senke baksiden av lastebilen. Selv senket til bare en tomme av bakken, kan S-10 være utstyrt med 18-tommers hjul med lav profil dekk.
Utvendig Endringer

En unik egenskap ved 1999 Chevrolet S-10 er støtfangerne foran og bak, som er integrert i kroppen og malt bilens farge i stedet for ferdig i tradisjonell krom eller flat svart. Denne myk overgang fra støtfanger til kroppen har inspirert customizers å bære temaet videre, glatte ut S-10s linjer ved å barbere dørhåndtak. Denne prosessen består av å fjerne dørhåndtak, erstatte innrykk med et flatt stykke metall og sveise det på plass. De Customizer sanden og repaints utskifting plate slik at den blir dørhåndtakene aldri eksistert. Eieren installerer deretter en hydraulisk enhet til "pop" døren åpen med en fjernkontroll.
Tilbehør

En mindre eventyrlystne og kostbar tilnærming til å gi 1999 S-10 et unikt utseende er å legge til ettermarkedet tilbehør. 1999 S-10 Xtreme var en topp-line fabrikken utstyrspakke som etterlignet gate stenger. Mer enn et tiår etter sin debut, er det Xtreme vanskelig å finne. Men kan eieren legge ettermarkedet tilbehør som gir S-10 en gate stang utseende. Elementer inkluderer en billet grill som skiller seg vesentlig fra lager grille, tilpassede sidespeil, nedfellbare highback bøtte seter, 16 -. Til 18-tommers aluminiumsfelger, tåkelys og dypere tonet glass enn fabrikken versjoner


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143834.html

Previous:
Next:

Trucks