Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge din egen lastebil Bed Toolbox

En lastebil verktøykasse sitter i baksiden av lastebilen sengen opp mot siden eller sikret på plass på baksiden. En verktøykasse bærer alle dine mange verktøy og andre forsyninger, og er nyttig for folk som bruker verktøyene ofte for sine daglige aktiviteter eller jobb. Du kan lage din egen custom verktøykasse for lastebil i noen få enkle trinn. Du trenger:
3/8 tommer tykk kryssfiner (AA sjøvannsbestandig foretrukket)
baufil
Framing kvadrat
Målebånd
Kulepenn eller markør
Epoxy lim
Sliding klemmer
Gängpressande gips skruer
Vekter
klossene (3/4 tommers-by-3/4 tommer)
Kniv
2 tommer bred glassfiber tape
Glassfiber klut ( valgfritt)
karmhøyde
Drill, File
Sandpapir
Spacer klamp
Brass Piano hengsel
løftehåndtakene (valgfritt)
Mild såpe
Vann
Dry tallerken scrubber
Cloth
Varnish
Paint
Paint brush
Vis flere instruksjoner
en

Skjær bunnen panelet ut av kryssfiner for din verktøykasse hjelp en baufil. Skjær passende lengde og bredde du ønsker for verktøyet boksen for å være. Måle dimensjoner inni lastebilen seng og sammenligne med størrelsen på verktøyet boksen du ønsker å bygge.
2

Bruk en innramming kvadrat og målebånd for å måle størrelsen på Plywood å kutte for din verktøykasse sider, foran, bak og topp. Bruk en kulepenn eller markør for å markere de områdene du skal kutte. Skjær sidene og toppen av boksen lik lengde til bunnen. Foran og bak på verktøyet boksen bør kuttes den aktuelle lengden du ønsker bredden av verktøyet boksen for å være.
3

Bruk epoxy lim til å gjelde de sidene av boksen og limes til bunnstykket. Påfør lim på bunnen og sidene av og bakstk å lime dem til bunnen stykke og så de lim til vangene. Du kan bruke skyve klemmer, selvgjengende gips skruer eller vekter for å holde tre stykker sikker når de tørker. La dem tørke over natten.
4

Lim klossene som er 3/4 tommers med 3/4 tommer mot toppen av boksen like distansert fra hverandre for å gi støtte for boksen toppen.

5

Bruk epoxy lim for å lime lokket på boksen og la det sitte over natten. Bruk et verktøy kniv til å trimme det overskytende kantene av tørket epoxy lim rundt boksen hjørner.
6

Bruk to tommers bred glassfiber tape på hjørnene av boksen for å sikre det. Du kan bruke glassfiber duk på utsiden av boksen for å gjøre det mer vanskelig.
7

Bruk en baufil til å kutte en dør hull i toppen av boksen som er riktig proporsjonert. Bruk epoksylim å lime 3/4 tommers med 3/4 tommer klossene rundt hullet.
8

Bruk karmhøyde rundt omkretsen av hullet. Karmhøyde er små trestykker som vil isolere boksen. Lim karmhøyde med epoxy lim. Dette vil bidra til å holde vannet ute.
9

Skjær en dør ut av kryssfiner ved hjelp av en baufil. Bruk en drill til å lage forrett hull. Hold en tomme av døren overhengende på døren karmhøyde.
10

Bruk epoxy lim til å lime døren kantene til boksen. Kontroller at du forlater 1/16 av en tomme rundt døren, slik at det ikke vil gnisse mot boksen når det åpnes. Bruk en fil for å runde kantene på døren lokket. Etterpå kan du sand kantene ned med sandpapir. Bruk epoxy lim for å forsegle de utvendige overflatene på døren.
11

Bruk en spacer klamp og messing pianohengsel å koble boksen lokket, kan du også installere noen annen løftehåndtak på siden av boks om nødvendig. Du kan legge til interne avdelinger for dine verktøy eller andre gjenstander.
12

Bruk sandpapir til sand boksen og lokket ned av eventuelle grove kanter. Fjern overflødig epoxy lim, glassfiber tape eller klut. Bruk mild såpe og vann for å vaske boksen og bruke en tørr tallerken scrubber å skrubbe utenfor boksen ren. Skyll ved å tørke ned med våte kluter. La det tørke
13

Påfør en lakk og maling av ønsket følgende lakk og lakk produkt retninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144143.html

Previous:
Next:

Trucks