Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjoner for DOT Trucks

The US Department of Transportation, via Federal Motor Carrier Safety Administration, regulerer de fleste kommersielle lastebiltransport i USA, samtidig som enkelte stater og jurisdiksjoner å sette lastebil regelverk på de fleste statlige veiene. Alle store lastebiler som reiser på National Network, som inkluderer Interstate systemet og hundrevis av andre amerikanske motorveier, må forholde seg til visse spesifikasjoner satt av USDOT. Vekt

fleste kommersielle kjøretøyer som reiser på National Network må forholde seg til en totalvekt, eller GSV, grense på £ 80,000. I tillegg kan vekten støttes av en enkelt aksel ikke overskride £ 20000., Og vekten av tandemaksler kan ikke overstige £ 34000. Lastebiler må også forholde seg til Bridge Gross Weight Formula, som tar hensyn aksel nummer og avstand, noe som sikrer en vektfordeling som gir mindre belastning på veier og broer.
Lengde
< p> For det meste, kan hver stat sette sin egen lengde begrensninger på CMVs reiser innenfor staten. Men begrenser føderal lov hver stat fra å pålegge for lavt for en maksimal lengde grense på kommersielle lastebiler, i visse konfigurasjoner. FMCSA barer stater fra å pålegge "en lengde begrensning på mindre enn 48 meter på en semitrailer som opererer i en lastebil traktor-semitrailer kombinasjon" eller "mindre enn 28 meter på noen semitrailer eller tilhenger som opererer i en lastebil traktor-semitrailer-tilhenger."
Width

Bredden grensen for alle kommersielle kjøretøyer som reiser på National Network, med unntak av Hawaii, er 102 inches. Som i 2010, beholder Hawaii sin gamle 108-tommers bredde grense for CMVs på nasjonalt nettverk veiene i staten.
Kategoriserte lengder

FMCSA gjør fortsatt store semitrailere og tilhengere i "faktisk og lovlig" bruk den 1. desember 1982, innenfor visse begrensninger, for å operere på National Network. Den maksimale tillatte lengder av disse grandfathered tilhengere varierer fra 48 meter til 59,5 meter, avhengig av den aktuelle tilstanden.
Lengre Kombinasjon Kjøretøy

En lastebil traktor med enten to eller tre tilhengere /semitrailere som overstiger 80 000-lb. vektgrense priser som en lengre kombinasjon kjøretøy, eller LCV. I 1991 ble hver statens vekt og lengde grensen for disse overdimensjonerte lastebiler frosset. I kraft, de LCV vekt /størrelse grenser i de 26 statene som tillot varebiler har forblitt det samme, mens varebiler forbli utestengt i stater som ikke tillater deres bruk før 1991. Colorado tillater de lengste varebiler, med opptil 115,5 meter, og Montana gjør den tyngste, på maksimalt £ 137,800.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143835.html

Previous:
Next:

Trucks