Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1996 Chevy Silverado Informasjon

The 1996 Chevrolet Silverado blandet verktøyet med luksus-nivå avtaler som gjorde denne lastebilen en av de mest populære i sin tid. Med sine rene linjer og proporsjoner, var dette midten av 1990-tallet lastebil attraktiv både da og nå. Tilgjengelige alternativer som for eksempel en 5,0-liters V8-motor og firehjulstrekk gjorde 1996 Silverado like funksjonelt som det var moro å kjøre. Body Styles

1996 Chevrolet Silverado var tilgjengelig med to forskjellige førerhus og seng stiler.

Silverado tilbys både vanlig drosje og utvidet cab alternativer, med en valgfri tredje dør tilgjengelig på utvidet førerhus. Utvidet førerhus også tilbudt bakre sitteplasser for to voksne

Kjøpere kan også velge mellom to seng alternativer:. De seks 1/2-foot vanlig seng og åtte meter lang utvidet seng, ellers kjent som en lang akselavstand modell.
Engine

Selv om C /K 1500 serie Chevrolet lastebiler tilbys for 1996 hadde to motoralternativene, den 4,3-liters Vortec V6 og 5,0 -liters Vortec V8, kom Silverado pakken standard med drivstoff-injisert 5,0-liters Vortec, som tilbød 220 hestekrefter og 285 fot /pounds av dreiemoment.
Transmission

Silverado pakken for 1996 tilbudt en fire-trinns automatisk girkasse som standard, selv om C /K 1500 serien også tilbudt en femtrinns manuell girkasse.
Drivverk

1996 Silverado tilbys både en to-wheel-drive alternativ og en deltids-fire-wheel-drive alternativ. En Z71 off-road pakken var også et alternativ for fire-wheel-drive modeller. Alle fire-wheel-drive modeller omtalt automatisk låsing huber.
Andre Feaures.

1996 Silverado skrøt sikkerhetsfunksjoner som inkluderte skivebremser foran og en blokkeringsfrie bremser, kjørelys og en valgfri driver's-side airbag.
Hensyn

I 1996, "Silverado" henvist til en alternativer pakken tilgjengelig for Chevrolet C /K 1500 serien lastebiler som ekstra funksjoner som var på den tiden, ganske ny for lastebiler. Tilgjengelige alternativer rivaled som en velutstyrt sedan, inkludert elektriske speil, vindu og dørlåser, strøm førersete, skinn interiør, CD /AM /FM stereo system, cruise control, fjernstyrt nøkkelfri adgang og bøtte seter. Silverado pakken også oppgradert motor og girkasse, og erstatter en standard V6 og manuell girkasse med en V8-motor og automatgir.

Selv om drivstofføkonomi på 1996 Silverado var en ussel 12 til 14 miles per gallon ( motorvei), var dette langt under par for en lastebil som veide mer enn 4000 pounds og inneholdt en V8-motor på denne tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141052.html

Previous:
Next:

Trucks