Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Transport Sykler i en lastebil

Utendørs entusiaster ofte nyte riding sine sykler i fjellet, parker eller andre sykkel-vennlige steder. Som syklist, kan oftest kjører til ditt favorittsted å ri være et problem hvis du ikke har riktig carrier stativet. Kjører en lastebil kan ha råd til deg mer plass, men, vil du ønsker å installere en lastebil stativ for å holde syklene. Det er flere måter å transportere sykkelen din mens du kjører lastebil. Du trenger
Sykkelstativ
Bolt satt
Stikknøkkel
Screw driver
Elastisk tie-downs
Rope
Vis flere instruksjoner

1

Stand sykkelen i midten av lastebilen sengen. Du kan ta noen tie-downs og pakk dem rundt sykkelen og koble dem inn i lastebilen sengens hjørne firkantede hull. Disse hullene er i hvert hjørne og på midten av begge sider. De er pre-skåret for å tillate en campingvogn skall å bli installert. Tie-down tauene er lange elastiske nylon tau med en sammenrullet krok på enden. Disse kan være omtrent tre meter i lengde, men strekke ut til mer enn 6 meter.
2

Installer en lastebil bed sykkel rack. Dette er en liten enhet som er utformet for å holde opp til fire sykler. Du bare tar enheten og låse det ned i lasteplanet ved hjelp av en bolt system. Du må kjøpe bolting kontaktene separat.
3

Plasser sykkelen i midten av lastebilen. Du kan ta fire stykker av 6-meter tau og forankre sykkel til lastebil seng. Du kan binde ned med alle fire hjørner av truck bed kanten eller du kan bruke siden skinnene.
4

Du kan også legge ved en slepe tilhengeren til lastebilen. Du kan plassere en eller flere sykler på tilhengeren og sikre dem trygt med sykkel hjulet låser. Du kan også installere et sykkelstativ på sengen av tilhengeren og fest dem med en bolting system. Sørg for å koble tilhengeren lysene til lastebilens elektriske systemet slik at de fungerer når du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141770.html

Previous:
Next:

Trucks