Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dodge PU Fuel beskyttelse enheter

Dodge pickup lastebiler (PU) kommer med en rekke sikkerhetsfunksjoner for lastebilens drivstoff. Siden bensin er et farlig stoff, er det bare fornuftig at bensinen i en Dodge PU holdes i et miljø som sikker og kontrollert som mulig. Plast drivstofftanker

En plast drivstofftanken er en stor sikkerhetsforanstaltning når det gjelder henting lastebiler som Dodge PU. Plast kan gjøres forholdsvis tøft for mange slags metall, og det ruster ikke eller korrodere på den måten at mange typer metall gasstanker gjøre. I tillegg er det ingen fare for en gnist hvis en plast gasstanken er ødelagt, noe som gjør det enda mindre sannsynlig at drivstoff i PU vil ta fyr på grunn av en gass tank gnist.
Overflow Protection

Dodge PU kommer med en overflow beskyttelse enhet. Dette betyr at når du pumpe gass, kan du ikke toppen av tanken fordi det er et nivå som bensin rett og slett ikke vil gå forbi. Dette gir en automatisk avstenging. Denne enheten gjør det også vanskeligere for bensin skal suges fra Dodge PU tank, noe som betyr at drivstoffet er utilgjengelig for bensin tyver.
Locking Gas Cap

For å sikre at bensinen i ditt Dodge PU forblir der du setter den sikrer en gasskappe lås videre vil det ikke bli noen snylte uten din tillatelse. Disse låsene er bygget inn i Dodge PU sin gasskappe, og de gjør det umulig for noen som ikke har en nøkkel til å fjerne hetten uten å skade den, og potensielt lastebilen selv. En låsing gasskappe er en liten irritasjon å ta av deg selv, men sikkerheten hetten gir er verdt det.
Fuel Efficiency

Drivstoffeffektivitet enhetene i Dodge PU kan beskytte bensin ved å hjelpe at bensin vare lenger. Luftinntak gir mer oksygen til å blande med drivstoff, større rør eksos motoren effektivt og databrikker overvåke Dodge PU motor, noe som gjør hver gallon bensin går bare litt lengre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144252.html

Previous:
Next:

Trucks