Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kan jeg Tow Med en 1500 HEMI?

I over 24 år har Dodge bygget på fundamentet av sin lastebil, Dodge Ram, og til å omstrukturere den. I 2005, lagt Dodge Hemi-motor til sin Dodge Ram 1500, 2500 og 3500 modeller. Den sterke 5.7L V-8 motor gjort solid, stand Dodge Ram 1500, enda kraftigere ved å øke slepekapasitet. Tauing med en Hemi-motor krever en lastebil i god stand og alt nødvendig utstyr. Du trenger
Hitch
Vis flere instruksjoner
en

planlegge en avtale med en hederlig mekaniker å inspisere Dodge 1500 Hemi. Lastebilen eieren kan også snakke med mekaniker under lastebilens årlig inspeksjon for å fastslå om lastebilen kan håndtere tauing.
2

Installer en hindring. En lastebil butikk eller reparasjon beliggenhet med en kunnskapsrik mekaniker best passer denne oppgaven. Mekanikeren kan også koble bremse og signal lysene å hale en trailer. Den type stikk avhenger av behovene til lastebil eier og potensialet trailer. Svanehals tilhengere krever en svanehals-stil stikk, som kobles i sentrum av lastebilen sengen. Støtfanger pull uhell fester under støtfangeren. Den slepekapasitet av lastebilen bestemmer også klasse av stikk. Dodge Ram kan håndtere opptil £ 10,250. Lastebilen eier bør ha en klasse IV eller V stikk installert for å få maksimalt ut av lastebilen.
3

Hook lastebilen til tilhengeren ved å støtte bak på lastebilen til forsiden av tilhengeren. Juster stikk ball med den motsatte delen av tilhengeren tungen. En person som står på baksiden av lastebilen i lys av driveren kan hjelpe første tidtakere med å samkjøre stikk og trailer.
4

Slipp trailer på ballen ved hjelp av sveiv. Sikre koblingen. Fest tilhengeren kjedene til støtfangeren eller stikk. Skyv trailer elektriske støpselet i lastebilens uttaket. Hvis støpselet ikke samsvarer med lastebilens, kjøpe en adapter fra en lastebil eller auto shop.
5

Sjekk at bremser og lys ved å slå på blinkers eller ved å trykke på den aktuelle pedal. En annen person kan hjelpe sjåføren ved å stå bak hengeren og sjekke at lysene slås på når den brukes. For en sjåfør haiket opp hengeren alene, slå på blinkers og gå til baksiden av tilhengeren for å sjekke lysene. Sørg for at bilen er i "Park".
6

Fjern eventuelle steiner eller treverk fra bak dekkene. Erfarne trailer dumpere sette en stor stein eller hunk av tre bak en eller begge trailer dekk for å holde tilhengeren sklir bakover uten en lastebil knyttet til den. Et stykke tre kan også støtte tungen på traileren. Fjern det også.
7

Juster speilene for å se sidene og bak på tilhengeren.
8

Sett stammen i "Drive" og begynne å lære hvordan en trailer føles bak Dodge Ram 1500. Vær spesielt oppmerksom på krappe svinger og gi rikelig rom for tilhengeren å stoppe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142650.html

Previous:
Next:

Trucks