Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke drivstoff kjørelengde på 2006 Dodge 2500 Diesel

The Dodge Ram 2500 er Dodge mid-size pickup lastebil. Større enn Ram 1500, men lettere enn 3500 serien, er 2500 brukes både som arbeids lastebil og som en familie kjøretøy. Som med de fleste pickups, er drivstoffeffektivitet noe ofret til fordel for dreiemoment og haling kapasitet. Kjøring diesel versjonen av 2500 vil spare ganske mye drivstoff i forhold til bensin-modellen, men du kan også Eke ut noen kjørelengde gevinster av en liten bit av forebyggende vedlikehold og noen endringer i dine kjørevaner. Instruksjoner
Endre kjørevaner
en

Hold nær fartsgrensen på motorveien. Peak drivstoffeffektivitet for de fleste biler er på rundt 60 km /h, og faller av ganske dramatisk ved hastigheter like over det.
2

Hold lastebil så lett som du kan. Pickups er ment å føre last, og ofte ender opp med å bære ekstra utstyr som ikke er faktisk nødvendig. Hver 100 pounds av at vekten kan slippe kjørelengde med opptil 2 prosent, så det lønner seg å stoppe og trekke ut det du ikke trenger på en gitt tur.
3

Drive jevnt . Plutselig akselerasjon og bremsing og skarpe snu ha en enorm effekt på kjørelengde, spesielt ved kjøring i fart på motorveien, hvor de kan redusere din kjørelengde med 33 prosent. I byen, reduserer denne type kjøring fortsatt kjørelengde med opptil 5 prosent, så kjører forsiktig gjør mye fornuftig.
4

Sett lastebil i sin overdrive giret når du er i en jevn hastighet. Dette vil la motoren hvile, spinning til en lavere pris i forhold til hjulene og brenning mindre drivstoff.
5

Slå på cruise control. Ved å holde 2500 beveger seg med en jevn hastighet, vil cruise control redusere kjørelengde virkningen av unødvendig akselerasjon og bremsing.
Vedlikeholde Truck
6

Opprettholde motoren din. Selv dieselmotorer generelt krever mindre vedlikehold enn bensinmotorer, bør en motor tune-up fremdeles være i stand til å få deg noen kjørelengde ved å rense drivstoff og luftfiltre, erstatte slitte glødeplugger, og justerer motorens timing til sitt mest effektive innstillingen. Til sammen kan du få en 4 prosent kjørelengde boost fra disse tingene. Hvis det er et større problem, for eksempel en defekt oksygen sensor forårsaker motoren din til å kjøre rik eller fillete, reparere det kan gi deg opp til en 40 prosent kjørelengde forbedring.
7

Sett luft i dekkene . Under-oppblåst dekk vil produsere ineffektive nivåer av friksjon med bakken og bruke opp mer drivstoff. For å finne den optimale dekktrykk, se i manualen eller på etiketten montert inni førersiden dørstolpen. Bruk denne, ikke den maksimale tallet trykt på dekk selv, og du kan øke din kjørelengde med opptil 3,3 prosent.
8

Bruk oljekvalitet anbefalt av Dodge i Ram 2500 håndbok. Dette kan gi deg en 1-2 prosent kjørelengde boost, spesielt hvis du kjøper olje som er merket "Energy Spare", som indikerer at den inneholder tilsetningsstoffer som reduserer friksjonen motoren ytterligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143409.html

Previous:
Next:

Trucks