Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Do It Yourself Dumpe Bed for en lastebil

Kommersielle dump seng innsatser for en pickup lastebil kan koste tusenvis av dollar. Hvis du leter etter en hjemmelaget alternativ, er en enkel løsning denne roll-out kryssfiner seng innsatsen. Hvis du har noen grunnleggende snekring ferdigheter, deretter med noen skrap trelast og noen få biter av maskinvare kan du lage en lett-å-bruke dumpable Roll-on/Roll-off pickup bed innsatsen. Du trenger
to ark med kryssfiner, ¾ av fire fot med 8 meter
Sirkelsag
fire brett, to av fire pigger
2-tommers skruer, stor boks
6 boltene, 3/8 tommers av 2-1/2 inches med skiver og muttere
32 vogn bolter, ¼ tomme for 3 inches med skiver og muttere
Målebånd
Krittstrek
Drill og bits
Baufil
8 caster hjul med bolter
Tie-down stropper
Vis flere instruksjoner
en

Mål innsiden av pickup bed og klippe et ark av kryssfiner til å passe. Skjær bunnen stykke så det er smal nok til å gli lett ut av baksiden av pickup og kort nok slik at du kan lukke bakluken når den er helt inne.
2

Mål og kutte to sider for boksen ut av kryssfiner. Hver bør være lengden av den lange side av kryssfinér bunn og høyere enn de sider av sengen.
3

Skru sidene på toppen av de lange sider av bunnen. Pre-drill gjennom nederste brettet inn kantene på sidene og legge skruer hver 12 inches.
4

Mål og kutte et endestykke til å passe mellom to sider. Skru den nederste kanten av endestykket på plass. Skrue gjennom bunnen og inn i den nedre kant av endestykket. Skru sidene til endene av endestykket for å lage en boks med tre lukkede sider og en åpen ende.
5

Cut to av fire styrene lengden på bunnen av kryssfiner boks. Bore 3/8-inch hull i begge ender tre inches fra endene og i sentrum på den flate siden. Sett platene i lengderetningen på bunnen av boksen, bore hull resten av veien gjennom bunnen. Bolt styrene på plass med 3/8-inch boltene, avrundet side på innsiden av kryssfiner boks. Klipp av overskytende bolt med baufil.
6

måle og merke steder for styrehjulene på to av firere på bunnen av boksen innsatsen. Plasser ett hjul 5 inches fra den lukkede enden av boksen, en 5 inches fra den åpne enden. En tredje styrehjul er montert i midten av platene, og et fjerde hjul mellom nav og hjulet ved åpen ende. Bor 5/16-inch hull for caster mounts og skru hjulene på plass. Bruk ¼-tommers vogn bolter og skiver i stedet for skruer på grunn av vekten som vil være på boksen.
7

Løft innsatsen i seng av lastebilen og lukke bakluken. Fyll med stokker eller skitt eller hva last du har og sikre lasten i transitt med tie-down stropper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143376.html

Previous:
Next:

Trucks