Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

M66 Ring Mount komponenter

The M66 Ring Mount ble utviklet sent i andre verdenskrig for å legge antiaircraft bevæpning til bakken kjøretøy som tropp og våpen bærere. Det ble også installert på lasteskip konvoi biler opp til fem-tonns 6x6 lastebiler. M66 gjør en stående skytter å rotere maskingevær gjennom 360 grader horisontalt og samtidig tillater tilstrekkelig vertikal høyde for å forsvare mot fly overhead. Opprinnelig designet for å imøtekomme den belte-matet 50-kaliber Browning M2HB maskingevær, ble M66 mount senere oppdatert til å montere 7,62 mm M60. Roterende Rings

ringmonteringen består av to støpte stålkomponenter konsentriske ringer, et maskingevær mount og en pintle festepunkt. Den ytre ringen er festet til rammen av braketten mens den indre ringen roterer fritt gjennom 360 grader på stål rullelagre smøres med standard problemet Automotive og Artillery (GAA) fett. Ringen montere benytter en fastspenning bremsemekanisme er installert på den indre ringen ved siden av skytter posisjon for å låse ringen under avfyring. Maskingeværet og ring mount er tillatt å reise i en ulåst, ferdig lastet tilstand med bilen i bevegelse bare hvis skytter er plassert i ring mount til alltid å kontrollere driften av pistolen.

Monterer og Ammunisjon

En pintle montert til den indre ringen tillater rask vedlegg /fjerning av fester for M60 eller M2HB maskingevær. Festene innlemme en fjærbelastet equilibrilator som motvirker vekten av maskingevær å tillate balanserte tilbake til en nøytral vannrett posisjon når gunner er ferdig å skyte. Både pintle og maskin-pistolen har avtagbare reise Stopp pins å bremse den pistolen horisontalt og vertikalt mens kjøretøyet er i bevegelse. Twin ammunisjon bokser montert til ring-mount støtte fôr patron belter inn i maskingevær. Et lerret patron deflektor fanger brukt patroner som de er kastet ut fra maskingevær for å beskytte beboerne i de nære rammen av bilen fra å bli truffet eller brent av varme messing skjell.
Gunner Operation < BR>

Skytteren er plassert i midten av ringen i en stående stilling. Skytteren er her igjen er støttet av en ryggstøtte festet til den indre ring, slik skytter, ring og maskingevær rotere som en enhet til hurtig å spore strafing luftfartøy som de beveger seg på tvers av skytter tenn horisont. Etter utslagsbegrensningene er fjernet fra maskinen-pistolen og pintle, laster gunner ammunisjonen beltet inn i maskingevær. Pintle festebraketter løsnes nok til at pistolen til å svinge i tapp. Når et objekt vises, frigjør skytter ringen bremsesammenstillingen ved dreining av håndtaket mot høyre i "låst" stilling. Skjeve sin vekt igjen ryggstøtten, roterer skytter hele ringsammenstilling inkludert pistolen til den ønskede posisjon for avfyring, og deretter dreies den bremsehåndtaket i "låst" posisjon for å låse ringen og hindre tilfeldig dreining forårsakes av rekylen.

Struktur

Ringen-Mount montasje veier mer enn 300 pounds. Den er støttet av fire stålrør støtter. De bakre støtter er vanligvis montert til én av de tverrgående bjelker i kjøretøyets ramme. De fremre støtter er festet til førerhuset, gulv eller kroppen av kjøretøyet. For å støtte de rekyl kreftene i maskingevær, standard last lastebiler krever forutgående tillegg av forsterkede festepunkter for feste av de fremre støtter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144652.html

Previous:
Next:

Trucks