Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

MPG av en GMC C4500 lastebil

GMC C4500 lastebil , modellnavn Topkick , er den minste av GMC sin "ekstra store" kommersiell karakter lastebiler. Den C4500 rammen brukes til GMC merkede dump lastebiler og busser , og en versjon av det har blitt solgt som en spesialitet forbruker pickup lastebil som treffer den samme generelle markedet som Hummer . Motorer og Mekaniske spesifikasjoner

GMC C4500 lastebil har to motorer - en 8,1 liters slagvolum Vortec V8 motor, og en Duramax 6,6 liters diesel med turbolading . Begge modellene har en guvernør bygget inn i motoren begrenser toppfart til 75 mph .
EPA kjørelengde Ratings

Per Car and Driver , deres beste gjetning på EPAs beregnet drivstoff økonomi for turboladet dieselmotor GMC C4500 var syv miles per gallon . I løpet av de kjører testen og vei vurdering, var den observerte drivstofføkonomi åtte miles per gallon med modellen gitt .
Lastekapasitet

GMC C4500 har en rated slepekapasitet på £ 13 000 , og lasteplanet kan holde £ 5000 . Både slepe-og hauling last i nærheten av disse tallene vil redusere drivstofføkonomi under EPAs karakter tall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143534.html

Previous:
Next:

Trucks