Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sammenlign Uttrekkbar Truck Bed Covers

Uttrekkbar truck bed dekker kommer i to stiler. En stil er et hardt deksel hvor seksjonene folder på toppen av hverandre og stables mot fronten av kjøretøyet . Den andre type er en mykplast som ruller inn i en beholder som ligger på forsiden av lasteplanet . Garanti

truck bed cover garantier er vanligvis mellom ett og tre år . En lengre garanti betyr vanligvis at dekselet er laget bedre og er vanligvis funnet med manuell tilbaketrekkingen og hardt dekke modeller .
Holdbarhet

Rolling dekker en tendens til å være mindre holdbare enn hardt dekker . Rusk i beholderen kan føre til at dekselet for å feste når du triller og utrulling . Myke deksler , ved design , er mindre holdbare enn harde dekker , av åpenbare grunner. Den rullende modellen er det beste valget hvis du også har en reol over lasteplanet som folding modellen kan bli blokkert av stativet .
Eiendommer

å ivareta elementer som er lagret i din lastebil seng, velge et deksel som låser. Mange dekker åpne manuelt mens andre svare på fjernkontrollen. Hvis du velger en modell utstyrt med en fjernkontroll , sørg for at den har en nødutløsningsmekanisme .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144178.html

Previous:
Next:

Trucks