Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sette en Equalizer Trailer Hitch

Equalizer er et populært merke av trekkrok som tjener to vanlige formål. En Equalizer stikk fordeles likt vekten av tilhengeren tungen over den fremre og bakre aksler på slepet kjøretøyet. Tunge vekten ikke jevnt fordelt kan forårsake forrædersk operasjon som kan føre til en ulykke. Alvorlig trailer svaie kan føre slepet bilen mister kontrollen. For å sikre at kroken er utført riktig, må det være riktig posisjon før du reiser. Du trenger
Målebånd
Skiver
Skiftenøkkel
Papir
Pencil
Vis flere instruksjoner
en

Load alle ønskede elementer du vil være pakking inn i traileren og parkere tilhengeren på et flatt og jevnt underlag. Stikk arbeider med en båthenger eller bil slep også. Bruk et målebånd til å måle alle fire hjørner av trekkvognen fra støtfangeren på traileren til bakken. Skriv disse målingene ned på et stykke papir.
2

Koble tilhengervekt distribuere barer til stikk og måle høyden på bilen. Bruk målebånd for å måle avstanden fra støtfanger til bakken. Bilen bør slippe i alle fire hjørner jevnt hvis vanskelighet er riktig satt opp.
3

Plasser skivene til stikk hodet til stikk er tilpasset høyden på bilen på brikken av papir. Dette bør bare gjøres hvis bak på trekkjøretøyet senkes mer enn fronten av kjøretøyet når som distribuerer stolpene ble installert. Opptil åtte skiver kan legges til ved å løsne stikk hodet bolter. Løsne boltene med en skiftenøkkel, snu den mot urviseren og vipper hodet fremover. Pass på å skru til boltene, snu skiftenøkkel i klokkens retning.
4

måle avstander igjen og sørge for at hvert hjørne er enda. Tune justeringene ved å fjerne eller legge til flere skiver som i trinn tre. Sørg for at slepet lasten er godt festet til bilen med både hengerfeste og ekstra pause kjedene i tilfelle lasten kommer løsnet fra Fitch.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142665.html

Previous:
Next:

Trucks