Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få mer hestekrefter ut av min Chevy 350 Small Block

The Chevy 350 er en veldig enkel og billig motor å bygge og å legge hestekrefter til. Som en konsekvens, er denne motoren finnes i søknader fra hot rods og sportsbiler til båter og lastebiler. Uansett hva din søknad Chevy 350 motor er i, kan noen få enkle trinn får du mer bedre ytelse og høyere hestekrefter. Instruksjoner
en

Endre ditt luftinntak. Dette kan gjøres på en rekke måter, fra bare å installere et K & N luftfilter å installere en komplett kald-luft-inntak. En kald-luft-inntak system, også tilbys av K & N, vil få mest hestekrefter, men er den dyreste. Jo mer kjølig luft din motor kan ta i, jo mer hestekrefter den kan generere, så velg inntak modifikasjoner som gjøres basert på hva hestekrefter får du ønsker.
2

Endre ditt eksos. Når du har økt luftinntak, må du gi motoren et sted for at luft å gå. Eksos alternativene inkluderer en dual eksos, overskrifter og øker i diameter opptil tre inches. Overskrifter er vitenskapelig utviklet eksos manifolder som produserer riktig mottrykk for din motor, samtidig som det å "puster" mer effektivt. Dyrere overskrifter gjøre en bedre jobb med å øke hestekrefter, og er av høyere kvalitet. En dobbel eksos regnes som den mest effektive for hestekrefter gevinst, men av estetiske grunner, noen ganger en enkelt eksosanlegg kan være utformet for å gi tilstrekkelig hestekrefter gevinst uten å avvike fra utseendet av en hot rod.
3

Endre kamaksler og ventil tog. Fra kameraer med mer løft og varighet, for å valse vippearmer og hydrauliske løftere, øker hestekrefter gjennom ventil tog modifikasjoner er relativt billig. Men noen kamaksler redusere kjørbarhet av Chevy 350 som en gate kjøretøy. Vanligvis er noe over det som er kjent som en RV cam for radikal for gatebruk, og regnes som en racing cam. Roller rockere og hydrauliske løftere øke hestekrefter ved å redusere motstanden i ventilen tog. Disse endringene krever et minimum av motordemontering, og kan forbedre ytelsen betraktelig.
4

kjøpe nye topplokk, eller har din portet og polert. Det er flere forskjellige selskaper som tilbyr ulike topplokk konfigurasjoner for å forbedre ytelsen og hestekrefter. Disse forbedre drivstoff og luftstrøm gjennom større ventiler og spesielt utviklet inntak og eksos porter. Ofte er disse hoder er aluminium i stedet for støpejern, og så redusere motorens vekt også. En maskin butikk kan gjenoppbygge deres hoder, og polere portene også. Dette kan ikke produsere så mye hestekrefter gevinst som nye hoder, men det er generelt billigere.
5

Ha motor ombygd og blueprinted. Blueprinting en motor innebærer matematiske beregninger for å sørge for at sveiv, kamaksler, stempler og sylindere alle møtes eksakte spesifikasjoner. En ombygd motor eller en fra en fabrikk som du har kjøpt er tillatt en viss mengde feil i disse områdene. Hvis det ikke er eksakt, det fortsatt er sendt, og anses å oppfylle fabrikkens spesifikasjoner. En blueprinted motor har en mindre margin for feil. Nøyaktige spesifikasjoner er krevde, og dermed motoren går bedre og gir mer hestekrefter. På dette punktet, kan motoren være kjedelig ut for mer volum, og veivakselen kan endres. Disse tiltakene vil resultere i betydelig hestekrefter gevinst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142562.html

Previous:
Next:

Trucks