Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Snow Chain for en Toyota Pickup

Hvor å sette kjettinger vil avhenge av hvilke alternativer som selges med Toyota pickup. Mange Toyota pickups har bakhjulsdrift, og så kjettinger bør gå dit. Du trenger bare kjettinger på alle fire hjul dersom været og føreforhold er ekstreme. Hvis Toyota har firehjulsdrift, deretter plukke to dekk på samme enden av lastebilen. Prosessen er den samme for for-og bakhjulene. Instruksjoner
en

Fjern kjedene fra pakken. Angre eventuelle floker eller knekk.
2

Lay kjedene flatt på bakken foran dekket. Hvis du skulle kjøre Toyota rett fram, bør du være i stand til å kjøre over midten av kjedene.
3

Kom i Toyota, starte den, og kjøre over kjedene. Stopp der du tror midten kan være. Du trenger ikke å være nøyaktig, imidlertid.
4

Kom deg ut av Toyota og gå tilbake til kjedene. Løft begge sider av kjeden og legger dem pent på toppen av dekket.
5

Identifiser festeklips, sperrehjul eller kroker på slutten av kjedene og bli med dem. Ikke bekymre deg, men likevel, hvis form er ikke perfekt. Du vil imidlertid ønsker å ha dem så tett og så sikker som mulig.
6

Gjenta denne prosessen for de resterende dekk.
7

Drive et kvart mil. I løpet av denne prøvekjøring, skift i revers gang eller to. Ved å gjøre dette, vil du hjelpe kjedene bosette rundt dekkene.
8

Sett på parkeringsbremsen. Ut av bilen og se etter noen slakk kjetting som utviklet mens du kjørte. Stram kjedene etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142061.html

Previous:
Next:

Trucks