Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2004 Dodge Ram HEMI

Gass kjørelengde er en bekymring for mange mennesker, spesielt eiere av lastebiler som er kjent for å få mindre enn 20 mpg. 2004 Dodge Ram Hemi er en av disse lastebilene. EPA anslått gass kjørelengde for 2004 Dodge Ram Hemi er 12 byen og 16 highway. Du kan imidlertid ta noen skritt for å holde gass kjørelengde på eller over de estimerte tall. Ved å praktisere bedre kjørevaner og vedlikeholde din lastebil, vil din gass kjørelengde øke. Du trenger
2004 Dodge Ram lastebil
Vis flere instruksjoner
en

Fyll bensintanken med 89 oktan bensin eller høyere, i henhold til 2004 Dodge Ram Hemi manual.
2

Kontroller lufttrykket i dekkene. Den foreskrevne lufttrykket er forskjellig for hvert sett av dekkene og er oppført på utsiden av dekket. Sviktende å holde det anbefalte dekktrykket betyr at lastebilen vil ikke flytte så lett, og motoren må jobbe hardere og mer gass vil bli fortært.
3

Få en profesjonell tune up . En generell tune inkluderer opptil endring av tennplugger, luftfilter og drivstoffilter.
4

Hold hastighet eller 60 mph på motorveien. Ifølge United States Department of Energy, omtrent hvert 5 mph du kjører over 60 km /h er nesten betale en ekstra $ 0,24 per gallon av gass.
5

Fjern overflødig vekt i seng av din Dodge Ram Hemi . Ifølge Federal Trade Commission, ytterligere 100 kg. av vekt i seng av lastebilen din kan redusere gass kjørelengde med opptil 2 prosent.
6

Kjør sikkert og ikke aggressivt. Den konstante akselerasjon og bremsing som kommer med aggressiv kjøring kan redusere gass kjørelengde på din Ram lastebil med opptil 33 prosent på motorveien, i henhold til United States Department of Energy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141029.html

Previous:
Next:

Trucks