Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2008 GMC Sierra Denali Ytelse

The 2008 GMC Sierra Denali kan beskrives som en sportsbil gjemmer seg i kroppen arbeid lastebil. Luksus, eleganse, kraft og slepekapasitet var alt blandet inn i en top of the line lett lastebil. En søsken til Chevrolet Silverado 1500, Sierra Denali, var den dyreste lett lastebil i stallen på GMC. Historie

GMC Sierra har i hovedsak vært en identisk tvilling til Chevrolet C /K og Silverado modeller, og kan dateres tilbake til 1962. Denali navneskilt ble innført, ved GMC i 1998, til å representere en ny luksus og powertrim nivå. Først utnyttet på GMC Yukon, var Denali navneskilt og trim etter hvert også lagt til Sierra lineup.
Typer

2008 GMC Sierra Denali var tilgjengelig i bak- wheel-drive og all-wheel-drive modeller. Strømmen ble generert av en 6,2-liters V-8 motor som produserte 403 hestekrefter ved 5700 rpm og 417 fot-pounds av dreiemoment ved 4300. Dette var den samme motoren finnes i Cadillac Escalade, men Sierra Denali var den eneste pickup lastebil for å være utstyrt med det. Strøm fra V-8 ble rutet gjennom en sekstrinns automatisk girkasse.
On-Road resultatutvikling

Utstyrt med standard hjul innpakket i Goodyear Eagles , og all-wheel-drive, 2008 GMC Sierra Denali ville rakett 0-60 miles per time i mindre enn 7 sekunder. Flytte mer-enn-5 ,300-kilos Sierra Denali på en høy hastighet med en kraftig V-8 motor resulterte i en EPA anslått drivstofføkonomi av 12 mpg byen og 18 mpg highway.
Payload & Towing

Mens de fleste sport lastebiler har blitt designet for gatebruk med minimale utilitaristiske evner, ble GMC Sierra Denali også ment å være en arbeidshest. Maksimal slepekapasitet var £ 8600. og sengen kunne håndtere en nyttelast på opp til 1,618 pounds. Sammenlignet med statistikk fra tidligere GMC sport lastebiler - som 900-lb. slepekapasitet av GMC Typhoon - sin klare Sierra Denali var en sann multipurpose bil
Expert Insight

Rex Roy, av "Sport Truck,". oppsummerte 2008 Sierra Denali pent da han sa: "Her er fakta: Den har 403 hk, 417 lb-ft dreiemoment, en seks-trinns girkasse, komplett elektronisk stabiliseringsprogram kontroll, fire hjul skivebremser med den nyeste Bosch ABS , 18-tommers felger, korte 03:42:01 tannhjul, en Eaton Automatisk differensialsperre, og en robust 9-1/2-inch bakaksel. Åpenbart er dette hot rod av GM lastebil familien. "Gary Witzenburg av Motor Trend er" Truck Trend "sa:" Dette er ingen sport sedan, men det er forbløffende atletisk takket være stiv eske ramme, ny coil-over- sjokk forstillingen, og rack-and-pinion styring, hjulpet av de 20_inch dekk. Den 6.2_liter V_8 er glatt og muskuløs, seks-trinns girkasse glatt og gjennomsiktig (med et trykk opp /trykker ned shift-knappen på kolonnen shifter), og vi vet ikke om et roligere pickup på planeten. "

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141030.html

Previous:
Next:

Trucks