Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Endre Isuzu Trucks

For bilentusiaster, er det ingenting mer givende enn å modifisere biler som passer deres spesifikke behov. Isuzu lastebiler er en av de mer populære kjøretøy for å endre. Tilpasse en Isuzu lastebil, men krevende for uerfarne bilentusiaster, gjør Isuzu eiere for å skape et kjøretøy som er unik og verdsatt. Instruksjoner
en

Legg til en tilpasset maling jobb. Ingenting gjør en Isuzu lastebil mer unik enn sin maling jobb. Det finnes et bredt spekter av ideer tilgjengelig når de bestemmer seg for en maling jobb for Isuzu lastebiler. Muligheter for personlig lakkering inkluderer bruk av dekaler eller sjablonger, luft børsting, en eksotisk maling farge og en original maling utforming (lastebil eierens initialer eller flammer). Fagfolk bør gi tilpasset maling jobber for å sikre en ren finish.
2

Slipp kroppen av Isuzu. Slipper eller senke kroppen av kjøretøyet betyr ganske enkelt å senke truckens suspensjon, slik at kroppen av lastebilen lavere i bakken. Slippe kroppen av en Isuzu lastebil er ikke en enkel modifisering og bør utføres av en erfaren mekaniker.
3

Legg bøtte seter til interiøret. Bøtteseter sitter lavere til gulvet i lastebilen og legge til et virkelig unikt utseende. Bøtteseter kommer i en rekke farger og stoffer, inkludert skinn, vinyl og klut.
4

Legg til et nytt sett med hjul. Ifølge www.sporttruck.com, Rte 66 hjul er en av de mer populære merkene. Disse hjulene er tilgjengelig i 17 - til 24-tommers diameter og alle av dem er laget av 100 prosent billet aluminium

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143736.html

Previous:
Next:

Trucks