Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er årsaken Oil å være i en Gas Tank i en lastebil?

Hvis du mistenker at det er olje i bensintanken på bilen din , se etter et par samkjøre faresignaler . En er unormal røyk vises under drift. Du kan også oppleve problemer med tennpluggene . Identifikasjon
p Det er ingen mekanisk grunn for motorolje være i drivstofftanken . De to områdene - drivstofftanken og olje depot - er ikke koblet på noen måte . Så du bør ikke forvente noen form for lekkasje å være til stede i din lastebil, eller en åpenbar feil.
Best Bet

Somehow , ble oljen føres inn i gass tank utilsiktet - eller kanskje med vilje av en prankster . En mulighet er at bensintanken ble fylt fra en beholder som befinner seg to-syklus brennstoff , som inneholder olje i blandingen , snarere enn en som inneholdt ren bensin . Mange boliger har to - syklus beholdere rundt for gressklippere , snøfresere , luke trimmere og andre verktøy . To-syklus drivstoff er også brukt i noen motorsykler .
Solution

Så lenge oljen i tanken er minimal, bør det rett og slett brenne av med gassen. Kontakt en lokal mekaniker kjent med lastebilen din merke og modell for å få de beste rådene. Du kan være i stand til å bruke en hevert til å tømme tanken . Bruk en hevert pumpe for å unngå farlige innånding eller svelging.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144404.html

Previous:
Next:

Trucks