Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du en bedliner i en Chevy Colorado

Du har to alternativer for bedliners, maling-on eller produsert. Produserte bedliners er spesialtilpassede til lastebil og bare skli på plass. Paint-on bedliners beskytte bilen din mot skader det samme som en produsert bedliner, men også beskytte den mot rust og tilbyr noen lyddempende egenskaper. Chevy Colorado har muligheter for begge typer bedliners. Installere produserte bedliners er så enkelt som å skyve dem på plass og feste dem med selvgjengende skruer. Paint-on bedliners kreve noen ekstra trinn. Du trenger
bedliner maling
Roll-on applikator
50-grit metall sandpapir
malerens tape
Oppvask såpe
Butikk filler
Vis flere instruksjoner
en

Tape av området av lastebilen kroppen som du ikke ønsker å dekke med bedliner maling.
2

Sand området som skal males med 50-sandpapir . Du må grov opp overflaten slik at bedliner maling til fullt ut rette seg etter.
3

Rengjør området grundig med en blanding av oppvaskmiddel og vann. Skrubbe bort eventuelt fett, olje og skitt. Skyll grundig med vann og la det tørke helt før du fortsetter.
4

Hell bedliner direkte inn i sengen. Bruk en roll-on applikator for å spre den rundt. Hell en stor dam nær sidene av sengen. Dypp applikatoren til vanndam og male sidene. Spre et tykt lag på sengen av lastebilen. La det tørke og deretter legge til flere strøk som ønsket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142583.html

Previous:
Next:

Trucks