Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

GM Truck lastkontroll Spesifikasjoner

Bortsett fra å produsere kvalitet henting lastebiler, produserer General Motors også sin egen Cargo Management System for å ivareta sikkerheten og bekvemmeligheten av hauling last med sine lastebiler. Dette systemet er tilgjengelig på de fleste av GMs middels og tunge lastebiler, og du kan kjøpe det direkte som en valgfri oppgradering på selskapets biler. Innovasjon

GM lastebil last styringssystem er et originalt konsept. Innovasjon av lastkontroll rail system er at det består av skinner som strekker seg gjennom lengden av seng sider samt på baksiden av førerhuset. Systemet har også den nedre og øvre spor med glidende braketter for tie ned. På grunn av denne designen, kan du sikre og binde ned last på alle sider uten fare for å velte eller falle av, selv om bilen kjører på ujevne kjøreforhold.
Design

Designet for å være lett, romslig og uanselig, etterlater lasten styringssystem deg muligheten til å tilpasse sin design, braketter og add-ons. Add-on tilbehør som en seng skillevegg, en back stativ eller en oppbevaringsboks kan være forsvarlig montert og integrert i systemet uten å ha behov for å kjøpe eller legge noe ekstra utstyr.

Tilgjengelighet

GM lastebil last styringssystem gir en overhead verktøyet rack, samt en verktøykasse og side lagring. Alle disse tilleggene gir bekvemmelighet og tilgjengelighet ved lasting og lossing last.
Truck Installasjon og sikkerhet

GM Truck last styringssystem er fabrikk-installert og tilgjengelig på GM lastebiler, for eksempel 2009-2011 modeller av Chevrolet Silverado. Den består av to side rails, et par hyller, et par sprosser og toppmenyen. Ekstra hyller og stativer er også tilgjengelig hvis du føler behov for mer tilbehør.

Lastkontroll Systemet er fleksibelt, slik at du kan sikkert dra all slags last. Som et ekstra sikkerhetstiltak, bør du alltid sikre løse gjenstander med tie ned parentes før kjøringen. Bortsett fra dette, bør du også beregne den samlede vekten av lasten blir halt å sørge for at bilen vil være i stand til å håndtere lasten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143937.html

Previous:
Next:

Trucks