Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke MPG på en Ford F150

Ford F-150 er en stor lastebil med mange fordeler fremfor noen andre. Den har en kraftig motor og stor slepekapasitet. Førerhuset Kapasiteten er stor og romslig med masse benplass og lasteplass. Den har høy stabilitet og kontroll er eksepsjonelle. Det er kjent for sin holdbarhet og pålitelighet, men noen problemer med god gass kjørelengde har blitt rapportert av eierne. Noen tiltak kan iverksettes for å bidra til å løse den lave MPG problemet. Noen kan være kostbart, men andre krever sunn fornuft tilnærminger for å løse problemet. Instruksjoner Fondsavkastning Chip, Performance eksosanlegg og luftfilter
en

Installer en forestilling chip på F150 for å bidra til å øke MPG. Ytelse chips kan bidra til å spare gass og forbedre strømmen til motoren. En 2009 Ford F150 er rangert på ca 14 MPG i byen. Øk MPG med ca 10% ved tilsetning av ytelsen chip. Forestillingen chip forbedrer også hestekrefter for motoren.
2

Legg en forestilling eksos-systemet for økt MPG. Ved å tillate motoren å puste mer fritt, økning hestekrefter dramatisk. F150 gass kjørelengde er økt med lettere luftstrømmen.
3

Endre filter til en høy-flow luftfilter som feller mer smuss og gjør det mulig for en friere flyt av luft til motoren . Når motoren går på et optimalt nivå, kan MPG øke. Disse filtrene er ment å vare i lang tid.
Common Sense Steps
4

Slå av motoren når den er i hvilestilling. Dette ett skritt kan spare liter gass i det lange løp.
5

Unngå oppvarming lastebil i lange perioder i kaldt vær. Det tar bare to minutter for motoren varmes. Dette vil bidra til å spare gass.
6

Opprettholde skikkelig oppblåst dekk til alle tider. Underinflated dekk kan forårsake drag og kan føre til en farlig ulykke samt lavere MPG. Sjekk manualen for riktig dekktrykk. Hold dekkene balansert og justert.
7

Bruk cruise control for landeveiskjøring. Drive fartsgrensen. Jo høyere hastighet, jo mer drivstoff du vil bruke.
8

Velg en kvalitet klasse av gass hver gang du fyller opp. Noen formler kan påvirke måten motoren din utfører. Opprettholde riktig oktan anbefales for F150 ditt. Lavere enn anbefalte oktan nivåer kan betydelig redusere gass kjørelengde.
Kjørevaner
9

slipper å bære tung last. Ekstra vekt i bilen betyr lavere gass kjørelengde. Du mister ca en mil per gallon for hver 250 pounds.
10

Kombiner turer for å maksimere MPG. Korte turer spise opp gass kjørelengde raskt. Planlegge turer for å dekke mange ulike ærend.
11

Reduser luftmotstanden ved å fjerne alt som kan føre til at det å føre en dra på motoren. Noe i seng av lastebilen skal være så flat som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143583.html

Previous:
Next:

Trucks