Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Om 1995 Ford Ranger

Den kompakte Ranger pickup lastebil debuterte i 1983, noe som gir Ford sin første konkurrent for Chevy Luv og favoritt import fra Japan. Ford ga Ranger sin første store revisjonen for 1992 modell år og 1995-modellene fikk mindre revisjoner. Ranger ble tilbudt i en rekke trim, førerhus og motor kombinasjoner for 1995 årsmodell. XL Trim

Basen-modellen Ranger XL var utstyrt med en 112 hestekrefter 2,3-liters i-line-firesylindret motor som standard utstyr, mens en 145-hestekrefter 3,0-liters V-6 og 160 -hestekrefter 4,0-liters V-6 var valgfritt. Den vanlig drosje, tilbød lange sengemodeller et valg mellom to eller firehjulstrekk, mens vanlig drosje, kort seng modellen ble kun tilbys med firehjulstrekk. Ford gitt sin utvidede cab, kalt Super Cab, med et utvalg av to eller firehjulstrekk. En fem-trinns manuell var standard på tvers av XL trim pakken, mens en fire-trinns automatgirkasse var valgfritt. Sendevalgene forble den samme gjennom alle trimme nivåer av 1995 Ranger.
XLT Trim

Ranger i XLT skikkelse kom med en vanlig drosje parret med en kort eller en lang seng, og for de som ønsker en mer romslig kabin, ble en Super Cab-modellen tilbys også. Ford tilbys et utvalg av to eller firehjulstrekk på alle taxi /seng varianter av Ranger XLT. Den 2,3-liters i-line-firesylindret motor var basen i hele serien, med unntak av firehjulstrekk Super Cab-modellen, som var utstyrt med 3,0 liters V-6 som standard utstyr. Større motorer forble valgfritt over hele linjen av Ranger XLT lastebiler.
STX Trim

Ford tilbød STX trim pakke for de som søker en off-road fokusert lastebil. Alle varianter av Ranger STX ble utstyrt med firehjulstrekk. Ford ga STX med færrest kroppen stil konfigurasjoner forlater kjøpere med et utvalg av vanlig drosje sammen til en kort eller lang seng og SuperCab. Den 3,0-liters V-6 var standard på STX, mens 4,0-liters V-6 var et tilgjengelig alternativ.
Splash Trim

Ford Ranger Splash ble en stil-orientert modell utmerker seg med sin standard chrome hjul, senket fjæring, "splash" emblemer og step-side lastebil seng. Ranger Splash solgt som en vanlig drosje modell bare i løpet av sine to første år på markedet, men 1995-modellen år fikk tillegg av en Super Cab-modellen. Alle Ranger Sprut inneholdt blusse side seng og tilbys et utvalg av to-eller firehjulstrekk. To-hjulstrekk kom utstyrt med 2,3-liters i-line-firesylindret motor som standard utstyr, med 3,0-liters og 4,0-liters V-6 motorer tilgjengelig som tilleggsutstyr. Firehjulstrekk Splash modellene inneholdt 3,0-liters V-6 som standard utstyr med 4,0 leveres som ekstrautstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144479.html

Previous:
Next:

Trucks