Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik beskytter Verktøy på arbeid lastebiler

En arbeidstaker kan ikke gjøre en jobb uten riktig verktøy. Bygningsarbeidere og rørleggere er bare så nyttig som det utstyret de har å jobbe med. Mange arbeidere lagre verktøy i baksiden av deres arbeid lastebiler, og det er viktig å beskytte dem mot både skade og tyveri. Beskytte verktøy i arbeid lastebiler krever regelmessig diligence for å sikre at verktøy ikke gå glipp og at de forblir i god form. Du trenger
Beskyttende verktøykasse
Radio frequency identification chips
Vis flere instruksjoner
en

Oppbevar verktøy i en verktøykasse som vil hindre dem fra spretter rundt i transport. Hvis de ikke er riktig lagret, kan tungt verktøy skade små gjennom påvirkning som en lastebil er i bevegelse. Verktøykassen bør ha en lås på den i tillegg til å bidra til å forhindre tyveri når boksen er igjen på lastebilen. Noen verktøykasser kan også bli permanent sveiset til lastebilen sengen for å hindre dem fra å bli fjernet.
2

Lås oppbevaringsboks når du ikke er på lastebilen for å hindre noen fra å åpne den og stjele verktøy.
3

Fjern verktøyet boksen fra lastebilen hvis det ikke er festet til rammen når du er borte fra bilen i lengre tid. Dette kan være vanskelig på grunn av den potensielle vekten av verktøyet boksen, men det vil gå langt i å forebygge verktøy tyveri.
4

Fest RFID (radio frequency identification) chips til de enkelte verktøy for å hjelpe spore deres plassering i tilfelle tyveri. Brikkene kan være dyrt, men er verdt kostnaden for dyrt verktøy som er vanskelig å erstatte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142124.html

Previous:
Next:

Trucks