Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Informasjon om en 2007 Isuzu Rodeo

The 2007 Isuzu Rodeo var en heavy-duty forbruker pickup lastebil produsert i Thailand. Egentlig en oppgradert versjon av tidligere modeller, var 2007 Rodeo en one-ton pickup gitt en samlet redesign for å gjøre bilen appellerer ikke bare til brukere som ønsket et solid kjøretøy for transport og sleping, men også til familier som ønsket bil-lignende håndtering med lastebilen som verktøy. Spesifikasjoner

2007 Isuzu Rodeo mottatt en betydelig rekke fremskritt i forhold til tidligere modeller. Den 2,5-liters dieselmotor ble redesignet for å forbedre drivstofføkonomien og den generelle kraften, med miles per gallon rangeringer nådde 39,8 og dreiemoment nå 217 pounds ved 1800 rpm. Topphastighet på 102 mph og akselerasjon priser fra 0 til 62 mph i 12,8 sekunder ble oppnådd, noe som nesten var en rival de av biler. Motoren kjennetegnet to overliggende kamaksler, elektronisk kontrollert drivstoff injeksjon, og en variabel vane turbolader, og de fem-trinns manuell girkasse og bremser hadde blitt oppdatert og videreutviklet for den nye modellen året.
Safety Features

Mange standard sikkerhetsfunksjoner var inkludert i 2007 Isuzu Rodeo, med mål om å tillate pickup som skal brukes likt som en familie bil eller en utility vehicle. Oppbremsing mekanismen er en tre-kanals, fire-sensor anti-lock bremser med elektronisk bremsekraftfordeling som kompensert for forskjeller mellom bakre og fremre laster, viktige for en lastebil med last i sengen. To kollisjonsputer beskytter passasjerene i forsetet og sidebeskyttelse dør bjelker er installert på innsiden av alle dører. Deformasjonssoner ble utformet i rammen til å bedre absorbere støt og chassiset mottatt ytterligere forsterkninger.
Suspension

redesign av 2007 Isuzu Rodeo søkt å oppnå en balanse mellom de tunge oppgaver av en lastebil med brukervennlighet og kjøreegenskaper på en personbil. Samme rack-and-pinion servostyring brukes på de fleste personbiler ble innlemmet i design, og forstillingen ble gjort uavhengig med wishbones og torsjon barer for en jevn ride. Bakhjulsopphenget ble bygget for å absorbere tunge nyttelaster ved å ansette en live aksel suspendert av semi-elliptiske stål bladfjærer, og en jevn ride er opprettholdt med gassfylte, dobbeltvirkende støtdempere både foran og bak.

Tilbehør

I tillegg til den oppgraderte motor og hjuloppheng, inkludert den redesignede 2007 Isuzu Rodeo følgende tilbehør: lettmetallfelger, elektrisk styrte sidespeil, forovervendte tåkelys, klimaanlegg med pollen filtreringssystem, nøkkelfri adgang med alarm, radio /CD-spiller med MP3-kompatibel og seks-høyttaler lydsystem, høydejusterbart ratt dekket i skinn;. og oppgradert klut seter, dørtrekk og tepper

Styling og Interiør

Både eksteriør og interiør av 2007 Isuzu Rodeo ble redesignet for å se og føles mer som en personbil enn en heavy-duty pickup lastebil. Huden på dashbordet er en ny soft-touch overflate som er smidig med avrundede kanter, og ringer av alle instrumenter panel målere og meter glød lyst for visning letthet. On-the-fly bytte fra 4WD til 2WD oppnås med en trykknapp system, og omfattende lydisolering og økt isolasjon søker å sikre en rolig tur. Setene både foran og bak ble redesignet for komfort og plass, noe som gir rytterne mer benplass enn på tidligere modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141090.html

Previous:
Next:

Trucks