Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1953 Ford COE Specs

Kjent som hjelm-formet lastebiler, Ford COE dumpere er et eksempel på Art Deco design som finnes i biler laget i 1950. Disse lastebilene ble laget for å brukes som slep lastebiler eller kommersielle dumpere, med mange truck bed tilbehør tilgjengelig. Et par 1953 SFF fortsatt eksisterer per desember 2010, mange overlevende i tørre og tørre steder som Nevada. Lastebilene er identifiserbare etter en front nese vent over grillework området, en funksjon som var unik for Ford COE lastebiler på den tiden. Karosseriet har

1953 Ford COE auto dumperen var en Art Deco-designet bergingsbil. Frontdekselet og cab hadde støpte hjørner med en front i ett stykke grille og avrundede lyspærer. Den COE kroppen red høyt over bakken så det inkludert en full to skritt langs sidene av lastebilen for oppføring letthet. Den bakre trailer ble støpt for minimal luftmotstand og var stort nok til å bære en full størrelse Ford pickup i ryggen. Side bakspeil stakk ut 2 til 3 meter fra kroppen dører og inkludert en intern bakspeilet. Hetten gjennomført en Ford skjold badge emblem og to kroker, en på hver side, for å sikre eller åpne panseret for motoren fungerer. Strippet ned versjoner av COE kan også brukes til industriell haling, blir lett spent med en flatbed trailer.
Motor og girkasse Detaljer

1953 COE inneholdt en flat -head, seks-sylindret motor matchet med en fire-trinns girkasse som inkluderte en opsjon for en to-trinns i den bakre stasjonen. Bilen kom med en manual gulv girstang ved siden av førersetet. En åtte-sylinder alternativet var tilgjengelig, installeres som en Y-blokk motor og matchet med en fire-trinns girkasse.
Andre funksjoner

COE kom med en HYDROVAC bremsesystem, kombinert passen en hydraulisk brems kraftsystemet, master sylinder, og vakuum linje i én enhet. Hvis matchet med plan eller stakeside seng, kunne COE fungere som en tilt seng for lossing. De flere alternativer for seng valgene gjort COE egnet for jordbruk og korn haling. Suspensjonen på COE lastebil var lik andre store, kommersielle dumpere av tiden, ved hjelp av en fjær blad utforming koblet til akslene og stabilisert av en cross-nivå dampner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143690.html

Previous:
Next:

Trucks