Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du driver Hydrauliske transportvogn

I de fleste områder av USA et hus i behov av en liten hydraulisk dumperen kan leie en fra et lokalt utleiefirma sentrum, bilforhandleren eller store Oppussing forsyning butikken. Lastebiler henhold 10,000 pounds totalvekt er vanligvis utstyrt med automatgir og kan kjøres av alle med førerkort. Større lastebiler kan være utstyrt med en manuell girkasse og krever mer dyktighet til å operere sikkert. Hydraulisk dumperne bruke enten lastebilens motor eller en elektrisk motor til å drive den hydrauliske pumpen. Når en lastebil har automatgir dump hydraulikk er vanligvis elektrisk drevet. Instruksjoner
motor-drevne hydrauliske dumperne
en

Avslutt førerhuset på lastebilen og gå i området hvor lasten skal plasseres. Sjekk for myke flekker, kontaktledningsanlegg og ujevnt underlag.
2

Angi lastebil og sikkerhetskopiere til dump nettstedet.
3

Sjekk for å sikre at det er ingen låser eller kjettinger engasjert som vil begrense åpning av bakluken. Slipp bakluke låsen. Dette er en spak på forsiden venstre side av kroppen, vanligvis holdt i øvre posisjon ved en repeterende kjeden. Fjern kjeden loop og skyve spaken ned til bunnen reise grense for å løsne sperren.
4

Trykk inn clutchen og flytte kraftuttaksfunksjoner til "på"-posisjon med motoren i gang. Avhengig av produsenten denne kontroll kan være en trekke knotten eller en elektrisk bryter. Det vil bli merket enten "Power Take Off" eller "PTO."
5

Flytt kroppen girspaken i "UP" posisjon. Hev legeme langsomt for å tillate at lastetiden for å dumpe helt. Etter dumping, flytt spaken til nedre posisjon. Noen modeller krever hendelen som skal holdes til kroppen er helt nede, men mange gjør det ikke.
Electric-Hydraulic Dump Systems
6

Vær sikker på dumpe området er trygt å kjøre på og har ingen overhead ledninger eller greiner i miljøstasjon.
7

Tilbake lastebilen til dumping nettstedet. Sjekk bakluken for låser eller kjettinger som vil hindre eller begrense åpningen av bakluken. Slipp bakluke låsen.
8

Sett strømbryteren til dump styrer på hvis bilen er utstyrt med denne bryteren.
9

Trykk "UP"-knappen på kroppen bryter panel. Bryteren er en momentan kontakt-bryter som krever at det holdes i for å betjene den hydrauliske motor. Bryteren panel er vanligvis plassert på midten av dashbordet eller i området av gulvet mellom den side av førersetet og døren.
10

tillate lasten å tømme seg fullstendig, og deretter trykker "DOWN" knappen og hold den inne til kroppen er helt i nedre posisjon. Før du kjører bort, lukker bakluken låsen og fest sikkerhet kjeden å holde det på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144408.html

Previous:
Next:

Trucks