Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik beskytter en lastebil seng fra skrape Med Drop-in bed liners

Når du hale noe tungt i lastebilen din, kan du tenke at mindre riper i senga er en uunngåelig del av bruken av lastebilen. Heldigvis er det en måte å bevare malingen i sengen hvis du bruker en drop-in bed liner. Drop-in bed liner er et hardt skall som du kan installere over sengen av lastebilen. Du kan også installere en av disse liners hjemme uten hjelp av en lisensiert mekaniker. Du trenger
Broom
Drop in liner
Skruer
Drill
Vis flere instruksjoner
en

Losse noe du har i seng av din lastebil. La bakluken ned og feie rusk ut av sengen. Hvis du felle rusk mellom lasteplanet og sengen liner, kan det likevel føre til noen riper.
2

Du bør bare bruke en seng liner som riktig passer seng av lastebilen. Dersom duken ikke passer ordentlig, vil det ikke beskytte din lastebil seng riktig. Løft bed liner over sengen av lastebilen og sette den på plass (du kan trenge noen assistenter til å hjelpe deg med å løfte den og sette den på plass).
3

Sett bakluke protector over den åpne bakluken. Line den opp med kantene på bakluken, og skru den på plass. Siden bakluken løfter og faller, må du sikre bakluken på plass med skruer for å unngå at det sklir av når du løfter bakluken.
4

Erstatt elementene du vil hale i lastebilen. Nå duken vil beskytte din lastebil seng fra skade når du hale elementer i lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141157.html

Previous:
Next:

Trucks